Η σπόντα του Ντάνου για το φετινό Survivor και η αλήθεια για τη σχέση με τη Χαμπέρη (video)

Η σπόντα του Ντάνου για το φετινό Survivor και η αλήθεια για τη σχέση με τη Χαμπέρη (video)

Έσφαξε με το γάντι το φετινό Survivor ο Ντάνος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με αφορμή τη διαδικτυακή συναυλία που διοργάνωσε το Σωματείο «Φύλακας άγγελος» που έχει ιδρύσει ο ίδιος με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί κακοποίηση μίλησε όπως ήταν φυσικό και για το Survivor.

Ο πρώτος νικητής του Survivor στον SKAI αποκάλυψε και λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για το πάρτι ένωσης του 2017.

Ήταν πολύ ιδιαίτερη εκείνη η μέρα γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από 3.5 μήνες, και το να αισθάνεσαι καθαρός.
Έπρεπε να φάμε ότι είχαμε μπροστά μας αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε. Το κακό με εμάς ήταν φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά, όχι ότι θα άλλαζε κάτι.
Ήταν μια ημέρα χαλάρωσης γιατί είχαμε την πίεσή μας και βοήθησε. Το τραγούδι που είπα προσπαθώ να το ξεχάσω αλλά δυστυχώς το θυμάμαι», τόνισε ο Αγγελόπουλος που δεν δίστασε να πει τη γνώμη του για το φετινό Survivor πετώντας τα δικά του καρφιά.



«Το φετινό Survivor το είδα λίγο στην αρχή γιατί είχαμε συζητήσει να το παρουσιάσω. Είναι διαφορετικό και προβάλλεται πολύ περισσότερο το ριάλιτι.
Δε νομίζω ότι θα παρουσιάσω το Survivor ποτέ γιατί και ο Γιώργος τα πάει πολύ καλά. Συζητάω κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη και έπειτα. Δεν είναι με την ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου, πρόκειται για μια νέα συνεργασία αλλά θα τα πούμε όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο», είπε στην κάμερα του Happy Day ο Ντάνος ενώ στην κάμερα από το Πρω1νό ήταν ακόμα πιο καυστικός:

«Το Survivor εξαρτάται ανά χρόνο από τους παίκτες. Είναι τιμή για μένα που ψάχνουν τον Ντάνο. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως έχει άλλο αντικείμενο, δεν έχει προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι».