Όχι δεν είναι η Shiloh: Η έξοδος της Angelina με τη Vivienne που είναι ίδια η αδερφή της (vid+ph)

Όχι δεν είναι η Shiloh: Η έξοδος της Angelina με τη Vivienne που είναι ίδια η αδερφή της (vid+ph)

Ομολογουμένως μπερδευτήκαμε αρκετά!

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι και πάλι στραμμένα πάνω τους, μιας και πολύ σύντομα μία νέα δικαστική διαμάχη θα ξεκινήσει ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt, αυτή τη φορά με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας.

Όσο λοιπόν η διάσημη ηθοποιός προετοιμάζεται προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα στοιχεία στο δικαστήριο, παράλληλα, συνεχίζει να είναι και μητέρα για τα 6 της παιδιά, με τον Maddox εδώ και ένα χρόνο να βρίσκεται μακριά λόγω σπουδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας έχει ήδη καταθέσει κατά του πατέρα του, μιας και οι σχέσεις τους πλέον, είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ενώ σύμφωνα με φήμες, ο Μaddox ήταν αυτός που είχε εμπλακεί στο περιβόητο περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας, το οποίο ήταν και η αρχή του τέλους για τον γάμο των Brangelina.

Σε άλλα νέα, η Angie εθεάθη να πηγαίνει για ψώνια με την κόρη της, την οποία αρχικά περάσαμε για τη Shiloh, αλλά γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι είναι η 12χρονη Vivienne!

Oι δύο αδερφές όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο μοιάζουν, με την Vivienne, να αντιγράφει αρκετά συχνά το λουκ και τις στυλιστικές προτιμήσεις της μεγαλύτερης Shiloh.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video αλλά και στην gallery που ακολουθεί: