Ξάφνιασε τους πάντες: Η τραγουδίστρια και το θετικό τεστ για τον κορονοϊό (video)

Ξάφνιασε τους πάντες: Η τραγουδίστρια και το θετικό τεστ για τον κορονοϊό (video)

Η αποκάλυψη για τη μάχη με τον κορονοϊό.

Το έχει στο αίμα της να μας ξαφνιάζει η 40ζρονη ηθοποιός. Πρώτα με την μεγάλη και δραματική απώλεια βάρους που πέτυχε και σήμερα με την αποκάλυψή της για το θετικό τεστ κορονοϊού.

Με ένα post στο Instagram, η τραγουδίστρια όχι μόνο μίλησε για την περιπέτεια με τον covid19 αλλά εξήγησε πως δεν φοβήθηκε αλλά έκανε κάτι ανατρεπτικό από την πρώτη στιγμή που νόσησε.

Μιλάμε για τη Jessica Simpson η οποία αποκάλυψε πως νόσησε από κορονοϊό χωρίς όμως να εξηγεί το πότε.
Η 40χρονη τόνισε πως μπορούμε να προαγοράσουμε την έκθεση και το ηχητικό podcast στο οποίο μιλάει για την εμπειρία της:

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν έντονη για μένα όπως και για εσάς. Αποφάσισα την ημέρα που πήρα το θετικό τεστ κορονοϊού να γράψω μια έκθεση. Αντί να φοβηθώ, αποφάσισα να κάνω μια συνομιλία ελπίδας με τον εαυτό μου. Ένιωσα δυνατή, και ο θεός με ενέπνευσε και μου δίδαξε όσα κατέγραψα και θα τα μοιραστώ μαζί σας για να ξεφύγετε και σεις από τον φόβο.



Η έκθεση ιδεών της Simpson με τίτλο «Take the Lead» θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου.
Η Jessica η οποία είναι μαμά τριών παιδιών, της δίχρονης Birdie Mae, της Maxwell Drew, 8 μιση ετών και του 7μιση ετών Ace Knute, είχε αποκαλύψει πως η καραντίνα με τα τρία της παιδιά την έκανε να κλάψει πολλές φορές αλλά είδε τις καθημερινές δοκιμασίες της ζωής ως δώρα:

«Έπρεπε να δουλέψω πάνω σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα με έναν εντελώς νέο τρόπο φέτος, ανάμεσα στα παιδιά μου που έκαναν μάθημα από τον υπολογιστή, από το να κρατήσω τη συλλογή ρούχων μου online και να βρίσκω ιδέες για τα επόμενα projects μου όσο προσπαθούσα να κρατώ την οικογένειά μου χαρούμενη και χαμογελαστή».