Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor με βάση τα αγωνίσματα (photos)

Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor με βάση τα αγωνίσματα (photos)

Αν παρακολουθείς Survivor θα ξέρεις και την απάντηση.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως το Survivor φέτος έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, είναι πολύ καλό και οριακά το συγκρίνουμε με εκείνο του 2017. Βλέπεις από τότε έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά ο πήχης και κανένα reality δεν μας έχει κάνει να χάσουμε τον «ύπνο» μας για να το παρακολουθήσουμε.

Φέτος με το Survivor μπορούμε να πούμε πως ζούμε στιγμές 2017, όμως πάντα κάτι θα μας λείπει. Όπως και να ΄χει είναι ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της τηλεόρασης και χαλάλι που τσακωνόμαστε με τον σύντροφο ή τα αδέρφια μας για το τι θα παρακολουθήσουμε τα βράδια. Βλέπεις ο ανταγωνισμός στην prime time είναι αρκετά μεγάλος, οπότε συνήθως ρίχνουμε κλήρο.

Την Κυριακή παρακολουθήσαμε την ένωση των δύο ομάδων, επεισόδιο που περιμένουμε από την έναρξη του Survivor, και δεν σου κρύβουμε πόσο ζηλέψαμε που είδαμε αυτή τη μορφή πάρτι και διασκέδασης. Ας επιστρέψουμε όμως στην κανονικότητα γιατί πλέον και τα πράγματα στο παιχνίδι έχουν αρχίσει να σοβαρεύουν. Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται 17 παίκτες στο παιχνίδι όμως η αντίστροφη μέτρηση έχει σχεδόν ξεκινήσει.

Βλέποντας το, λίγο πολύ ξέρουμε να ξεχωρίσουμε ποιοι παίκτες είναι καλοί και ποιοι όχι. Ποιοι τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης και ποιοι μένουν στην προσπάθεια. Και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Εσύ εκ πρώτης όψεως ποιος θα έλεγες πως είναι ο πιο δυνατός παίκτης;

James Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μας έχουν αποδείξει πως είναι πολύ καλοί και δυνατοί παίκτες από την μπλε ομάδα. Από την κόκκινη έχουμε επίσης κάποιους καλούς παίκτες ανάμεσα σε αυτούς την Καρολίνα Καλύβα, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Μαριάνθη Κάδσαγλη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος παίκτης από αυτούς τους 9 βάσει αγωνισμάτων και στατιστικών; Στη gallery παρακάτω θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις.