«Ο πόνος ήταν τόσο βασανιστικός»: κόντεψε να πεθάνει η διάσημη ηθοποιός

«Ο πόνος ήταν τόσο βασανιστικός»: κόντεψε να πεθάνει η διάσημη ηθοποιός

Καθισμένη στο αναπηρικό καροτσάκι προσπαθεί να ξαναβρεί πάλι τις δυνάμεις της.

H διάσημη ηθοποιός πέρασε εβδομάδες στο νοσοκομείο έχοντας κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις μετά το σπάσιμο του μηρού της, πράγμα που σήμαινε ότι έμεινε αρκετό χρονικό διάστημα σε ακινησία.

Η ηθοποιός και διάσημο μοντέλο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές φωτογραφίες, προβάλλοντας την κατάσταση στην οποία βρέθηκε (και βρίσκεται ακόμα), μια «βασανιστική» εμπειρία που όπως λέει και η ίδια θέλει να ξεχάσει.

Η 55χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικές φωτογραφίες, που αποτύπωναν την μακρά παραμονή της στο νοσοκομείο, μια περιπέτεια της υγείας της που της κόστισε πραγματικά πολύ.

Η star του κινηματογράφου τον περασμένο Ιανουάριο -όπως ανακοίνωσε και σ΄ένα video μέσω Instagram- έσπασε τον δεξί της μηρό σε ένα γυμναστήριο της Νέας Υόρκης, όπου έκανε γυμναστική. Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση έπεσε από το όργανο ισορροπίας στο οποίο βρισκόταν και προσγειώθηκε στο πάτωμα, σπάζοντας τον μηρό της σε πολλά σημεία.

«Έχω διανύσει πολύ δρόμο από τότε, αλλά το ταξίδι μόλις ξεκινά», σημείωσε στην ανάρτησή της η ηθοποιός. Στο συγκεκριμένο post πρόσθεσε και κάποιες φωτογραφίες που την δείχνουν να φορά επίδεσμο στο πόδι της, ενώ σε μια άλλη κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι με καλωδιάκια παντού στο στήθος και στα πόδια, τα οποία συνδέονται με ιατρικά μηχανήματα.

«Ένιωσα ότι τα πάντα γίνονταν σε αργή κίνηση. Και τότε ξαφνικά άρχισα να ουρλιάζω», είπε. «Κραυγές βγήκαν από το στόμα μου που δεν έχω ξανακούσει. Ο πόνος ήταν τόσο βασανιστικός», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός που «φοβήθηκε πολύ πως είχε παραλύσει», μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση, όπου εκεί οι γιατροί τοποθέτησαν στο πόδι της δύο λάμες. Αλλά σύντομα χρειάστηκε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση, καθώς έσπασε ένα ραγισμένο τμήμα του δεξιού μηρού της. Έτσι της τοποθέτησαν άλλες 5 λάμες για να μπορεί να γίνει καλά.

Η star κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της μετά από δυόμισι εβδομάδες, αλλά στη συνέχεια ανέπτυξε μια σοβαρή λοίμωξη και έπρεπε να επιστρέψει για μια νέα χειρουργική επέμβαση, στην οποία χρειάστηκε να της βάλουν και αίμα. «Στην αρχή φοβήθηκαν οι γιατροί ότι θα μπορούσα να είχα πάθει μια πολύ σοβαρή λοίμωξη η οποία ήταν ανθεκτική στην αντιβίωση», είπε. «Δόξα τω Θεώ όμως, δεν ήταν. Εάν ήταν, ο γιατρός μου είχε πει πως θα ήταν ένας άνισος αγώνας ενάντια στον χρόνο.Φαινόταν αδιανόητο», πρόσθεσε.

Δες για ποια πασίγνωστη ηθοποιό μιλάμε στη gallery που ακολουθεί...