MasterChef 5: H Μαρίνα δεν είναι η μόνη παίκτρια που επιστρέφει

MasterChef 5: H Μαρίνα δεν είναι η μόνη παίκτρια που επιστρέφει

Θέλουμε να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να ηρεμήσεις.

Το MasterChef έχει επιστρέψει δυναμικά στις τηλεοπτικές μας οθόνες, κι έχει γίνει επίσης μία από τις βραδινές μας συνήθειες. Αμφιταλαντευόμαστε για το σε ποιο κανάλι θα μείνει η τηλεόραση ενώ ταυτόχρονα παίζουν Άγριες Μέλισσες και Survivor, όμως με λίγη καλή θέληση όλα τα προλαβαίνουμε.

Η πιο μισητή παίκτρια για φέτος, τουλάχιστον με τα δεδομένα του Twitter, αποχώρησε το Σαββατοκύριακο, όμως η χαρά μας δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ αφού η Μαρίνα Ντεμολλάι θα επιστρέψει ξανά στο reality μαγειρικής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η επιστροφή παλιών παικτών στο reality είναι γεγονός και θα τη δούμε πολύ σύντομα να συμβαίνει στις οθόνες μας. Εκτός λοιπόν από τη Μαρίνα, που καθόλου δεν χαρήκαμε που θα επιστρέψει, θα δούμε ακόμη έναν παίκτη να περνά ξανά το κατώφλι του σπιτιού του MasterChef.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, και δεν ξέρουμε αν έχουμε χαρεί ή όχι. Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε χαρεί καθόλου με την επιστροφή της Μαρίνας. Γίνεται να επιστρέψει και να ξαναφύγει αμέσως; Ή να μην επιστρέψει καν;

Ο δεύτερος παίκτης πάντως που μάθαμε πως θα γυρίσει ξανά πίσω την ώρα των επιστροφών, δεν είναι άλλος από τον 31χρονο Αλέξανδρο Συνοδινό.

Δες το βίντεο παρακάτω.