Η Drew Barrymore κάνει #tbt και ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Η Drew Barrymore κάνει #tbt και ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Η διάσημη ηθοποιός πειραματίζεται διαρκώς όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα.

Πολλοί stars μάς έχουν συνηθίσει σε posts που φέρνουν ξανά παλιές στιγμές στο σήμερα. Αυτό μόλις έκανε και η Η Drew Barrymore με τη νέα της δημοσίευση στο Instagram, όμως ο λόγος δεν ήταν αυτός που φαντάζεσαι.

Η διάσημη ηθοποιός με αυτό το post θέλησε ν' αποκαλύψει το νέο της επαγγελματικό βήμα, κάνοντας μια αναδρομή σε όλα όσα αγαπούσε από τότε που ήταν μικρή. Η ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός lifestyle περιοδικού που θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες. Το περιοδικό θα πάρει τη θέση του περιοδικού της Oprah Winfrey «Ο», το οποίο σταμάτησε την κυκλοφορία του.

Με περιοδικά μόδας όπως το W, το Paper και το Love να κλείνουν ή να μειώνουν την παραγωγή τους λόγω διαφημιστικών αλλαγών που οφείλονται στην πανδημία, η Barrymore ελπίζει ότι το περιοδικό της θα παραμείνει ζωντανό ακόμη και σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς.



«Τα περιοδικά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και μου δίνουν έμπνευση σε ό,τι κι αν κάνω», είπε στο WWD. «Έβαζα αφίσες περιοδικών στους τοίχους του δωματίου μου από τότε που ήμουν 10 χρονών. Έχω μια φωτογραφία μου στην κρεβατοκάμαρά μου και φαίνεται καθαρά πως από το δάπεδο μέχρι την οροφή ο τοίχος είναι γεμάτος αφίσες. Πάντα μου άρεσαν τα περιοδικά λόγω του χαρτιού και της εμπειρίας που μπορούν να σου προσφέρουν», δήλωσε η star.

Η Drew ανέβασε 3 φωτογραφίες στο Instagram account της γράφοντας από κάτω:

«Ονειρευόμουν αυτήν την ημέρα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, που γέμιζα τους τοίχους μου με αφίσες από τα αγαπημένα μου περιοδικά για να φτιάξω μια ολόκληρη ταπετσαρία. Το πιλοτικό μας τεύχος «DREW», μια ειδική έκδοση σε συνεργασία με την Bauer Media Group θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα τον Ιούνιο! Ανυπομονώ να δείτε και να απολαύσετε αυτό που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Από θέματα ομορφιάς και φαγητό μέχρι θέματα που αφορούν τον άνθρωπο, τα ταξίδια.. Κάθε γυαλιστερή σελίδα θα περιλαμβάνει τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα που λατρεύω περισσότερο...», έγραψε η star.

Το περιοδικό Drew θα στηριχθεί έντονα στη star και θα έχει θεματολογία με ομορφιά, ταξίδια και φαγητό. Η Drew Barrymore το αποκαλεί «περιοδικό αισιοδοξίας» γιατί είναι τόσο «πολύ εμπορικό» όσο και «πολύ προσωπικό». Το περιοδικό θα εκδοθεί από την Bauer Media, η οποία τον Μάιο έκλεισε 7 περιοδικά στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένης της αυστραλιανής έκδοσης του περιοδικού μόδας In Style.