Η Kylie Jenner εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση της πιο ακριβοπληρωμένης star του Instagram

Η Kylie Jenner εκθρονίστηκε από την πρώτη θέση της πιο ακριβοπληρωμένης star του Instagram

Ποιος της πήρε τη θέση;

Η λίστα των διασημοτήτων με τις υψηλότερες αμοιβές με βάση τις προφανείς χρεώσεις ανά ανάρτηση στο Instagram έχει αποκαλυφθεί. Εάν δεν το γνωρίζεις, οι διασημότητες και οι influencers συχνά καλούνται να δημοσιεύσουν διαφημιζόμενο περιεχόμενο και το Hopper HQ έχει καταρτίσει μια λίστα για το πόσα χρήματα θα μπορούσαν να χρεώσουν αυτά οι celebs ανά δημοσίευση.

Η πιο πρόσφατη λίστα διαθέτει τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hollywood και η Kylie Jenner μέχρι πρότινος είχε την πρώτη θέση στη λίστα αυτή. Η βενιαμίν της οικογένειας Kardashian/Jenner έχει δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση με καλλυντικά και η αλήθεια είναι πως τα έσοδά της δεν είναι και λίγα.

Είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες celebrities και ουκ ολίγες φορές έχουμε διαβάσει το ποσό στο οποίο ανέρχεται η περιουσία της. Και είναι μόλις 23 ετών. Ωστόσο, η Kylie έχει εκθρονιστεί τώρα από την πρώτη θέση ως η πιο ακριβοπληρωμένη στο Instagram για χορηγούμενα posts και ο νέος «νούμερο ένα» εκτιμάται ότι ανέρχεται σε πάνω από ένα εκατομμύριο ανά post. Μπορείς να μαντέψεις ποιος είναι;

Είναι ένας σκληρά εργαζόμενος ηθοποιός που έχει ένα τεράστιο κοινό να τον ακολουθεί στο Instagram.