Masterchef 5: Αυτή η παίκτρια έφυγε

Sabine Camhi
Masterchef 5: Αυτή η παίκτρια έφυγε

Αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική δεκάδα!

Στο χθεσινό επεισόδιο, η δοκιμασία του Mystery box ήταν πολύ δύσκολη και οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους να δοκιμαστούν σε μια περίτεχνη κουζίνα. Ασιατικά προϊόντα και προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα είχαν στην διάθεση τους οι διαγωνιζόμενοι. Νικήτρια του Mystery Box ήταν η Μαρία η οποία πήρε τα πλεονεκτήματα για την κρίσιμη δοκιμασία που ακολούθησε και οι καλύτερες προσπάθειες ήταν των Στέφανου, Παύλου, Παναγιώτη και Μαρίας.

Aπό την άλλη, oι χειρότερες ήταν του Παύλου, της Ανούς, της Λίας και της Μαργαρίτας. Οι πρώτοι τρεις επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να διεκδικήσουν, για ακόμα μία φορά, τη θέση τους στο παιχνίδι, ενώ η Μαργαρίτα, στέκεται για πρώτη φορά έτοιμη να αξιολογηθεί, σε αυτή τη μαγειρική δοκιμασία.

Παύλος, Ανούς, Λία και Μαρίνα θα παλέψουν για την παραμονή τους. Ή μάλλον αυτό νομίζαμε. Η κάρτα ασυλίας βρίσκεται στα χέρια του Τζιοβάνι Σκαράτζι, μετά τη νίκη του, για δεύτερη φορά, στο Τεστ Δημιουργικότητας. Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν είχαμε ανατροπή αφού ο Τζιοβάνι επέλεξε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για την Μαργαρίτα, της οποίας τη θέση πήρε η Κωνσταντίνα.



Οι τέσσερις παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν πιάτο από τον δεξιοτέχνη του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο. Γι’ αυτήν την δοκιμασία έχουν 90 λεπτά.

Τις δύο καλύτερες προσπάθειες τις είχε η Ανούς και η Λία. Η Κωνσταντίνα με 20 ψήφους (ο Παύλος με 24) είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι.


https://www.instagram.com/p/CNDmWbAKDvX

Οι εκπλήξεις, όμως, στο Masterchef δεν τελειώνουν εδώ. Kάθε χρόνο, τρεις είναι αυτοί που επιστρέφουν στο σπίτι μετά την αποχώρηση τους. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί ότι θα επιστρέψει στο παιχνίδι είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, που αποχώρησε το Σάββατο. Σήμερα, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε πως ο δεύτερος παίκτης που θα επιστρέψει στον διαγωνισμό είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός.