Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το MasterChef 5 και το Twitter σάστισε (photos)

Η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το MasterChef 5 και το Twitter σάστισε (photos)

Η Κωνσταντίνα, η κολλητή της Μαρίνας είδε την πόρτα εξόδου από το MasterChef 5.

H κολλητή της Μαρίνας, η έτερη μισητή και ειρωνική παίκτρια, η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το MasterChef 5 μετά την αδυναμία της να στήσει σωστά την πιατέλα σούσι στο πιάτο αντιγραφής.

Η Κωνσταντίνα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το γεγονός πως βρέθηκε στη διαδικασία αποχώρησης και έφτασε μέχρι και να πει στον Παύλο πως εύχεται να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει κι όχι η ίδια.

Κι όταν κατά την αποχώρησή της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρώτησε τι θα της λείψει, η ίδια επέλεξε να απαντήσει εξίσου ειρωνικά, τονίζοντας:

«Δεν θα μου λείψει κανείς αυτή τη στιγμή»!



«Ήθελα να μείνω λίγο ακόμα, δεν χόρτασα, κρατάω όμως τα καλά. Στον τελικό θα ήθελα να δω άτομα που έχουν ήδη φύγει. Ο Ιωάννης θα τα πάει καλά και θα ήθελα και μια γυναίκα στον τελικό. Έφτασα μέχρι τη μέση αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο, συνεχίζω. Να προσέχουν μερικοί από αυτούς που μένουν πίσω να μην δαγκώσουν τη γλώσσα τους», είπε η Κωνσταντίνα φεύγοντας.



Ο ειρωνικός τρόπος με τον οποίο η Κωνσταντίνα αντιμετώπισε ακόμα και την αποχώρησή της, αμέσως μετά την αποχώρηση της κολλητής της Μαρίνας έκανε έξαλλο το Twitter.

Δες στην παρακάτω gallery τα tweets