10 παιδιά Ελλήνων τραγουδιστών που ακολούθησαν την ίδια καριέρα (photos)

10 παιδιά Ελλήνων τραγουδιστών που ακολούθησαν την ίδια καριέρα (photos)

Τα παιδιά που ακολούθησαν την πορεία των γονιών τους στο τραγούδι.

Η χτεσινή συνέντευξη του Γιώργου Κακοσαίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μας έκανε να καταλάβουμε γιατί ο πρωτότοκος γιος του Γιάννη Πλούταρχου αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ακολουθήσει την καριέρα του πατέρα του.

«Σίγουρα είχα άγχος αλλά το δούλεψα και είπα ότι είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε είσαι απλά ένα παιδί που δεν έχεις έναν διάσημο πατέρα, θα κριθείς ούτως ή άλλως. Πολλοί θα υπάρχουν που θα τους αρέσω και πολλοί που δεν θα τους αρέσω, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους», τόνισε ο Γιώργος και συνέχισε:

«Όλο αυτό μου φαινόταν πολύ φυσιολογικό, δηλαδή, πάντα ήξερα ότι ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας γνωστός τραγουδιστής. Όταν άρχισα να μεγαλώνω, εκεί στα 12-13, άρχισα να βλέπω ότι ο πατέρας μου είναι όντως διάσημος και αγαπητός. Η αλήθεια είναι ότι ενώ ο πατέρας μου έλειπε πολύ, όταν ήμασταν παιδιά, είτε για πρόβες, για το μαγαζί, στο στούντιο, δεν ξέρω πώς το έκανε, αλλά δεν νιώσαμε ποτέ την απουσία του.

Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε τον χρόνο που έχανε μαζί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εννοείται είχαμε και τη μάνα μας που ήταν βράχος και στήριγμα, είναι μια ηρωίδα, την αγαπώ!»δήλωσε χαρακτηριστικά.



Και δεν είναι μόνο ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου. Υπάρχουν εννιά ακόμα παιδιά τραγουδιστών που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους.