Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης καταδικάστηκε και το Twitter το πανηγύρισε

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης καταδικάστηκε και το Twitter το πανηγύρισε

Τέτοια δικαίωση είχαμε καιρό να νιώσουμε.

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε από το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, αυτό είναι η στιγμή της δίκης και μόνο. Ο Μάνος Βόσκαρης κατέθεσε λέγοντας πως είναι αθώος και πως όλα αυτά τα λένε για να σπιλώσουν το όνομά του και την κατάλληλη στιγμή έκανε την είσοδο της η Σοφούλα.

Ο Άγγελος βρήκε τη Σοφούλα κλειδωμένη στο υπόγειο και χτυπημένη από τον Βόσκαρη και του ζήτησε να την πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ξανά. Και εκεί ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για τον Βόσκαρη. Ο δικαστής επέτρεψε την εκ νέου κατάθεση της Σοφούλας με την προϋπόθεση να της υποβάλλει ερωτήσεις μόνο ο εισαγγελέας.

Εκεί η κόρη του κοινοτάρχη απασφάλισε και τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι. Πως της συμπεριφερόταν άσχημα, πως την έβαλαν να καταθέσει ψέματα στην αρχή και πως το μπαστούνι του είναι συμβουλή του δικηγόρου του για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Φυσικά δικηγόρος και κατηγορούμενος αρνούνταν τις κατηγορίες με άλλα ψέματα, μέχρι τη στιγμή που βγήκε ο εισαγγελέας και πρότεινε την ποινή για τους τρεις κατηγορούμενους. 10 χρόνια χωρίς αναστολή στον γυναικολόγο Ζώτα, 2 χρόνια με αναστολή στον Γκούμα έχοντας τα ελαφρυντικά ότι κατέθεσε και 20 χρόνια χωρίς αναστολή στον Μάνο Βόσκαρη για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε, ενώ κρίθηκε και προφυλακιστέος μέχρι την τελική απόφαση.

Η δίκη διακόπηκε μέχρι το επόμενο πρωί για να εξεταστούν οι ποινές και να υποβληθούν ενστάσεις αν υπήρχαν και εκεί είδαμε την καλύτερη σκηνή. 7 γυναίκες στην είσοδο της δικαστικής αίθουσας να κοιτούν τον Βόσκαρη και να ακούν με ικανοποίηση την απόφαση του δικαστηρίου που έστελνε 20 χρόνια χωρίς αναστολή στη φυλακή τον πρώην διευθυντή των φυλακών.

Το Twitter πανηγύριζε από την αρχή του επεισοδίου και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν νιώσαμε την ίδια ανακούφιση και ικανοποίηση, και ας πρόκειται για μυθοπλασία.

Δες στη gallery τα καλύτερα tweets.