Η Sharon Stone σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τα εμφυτεύματα στο στήθος της

Η Sharon Stone σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τα εμφυτεύματα στο στήθος της

«Τα έκανε όλα χωρίς την άδειά μου», λέει η star για τον γιατρό που τη χειρούργησε.

Η Sharon Stone αποτελεί χρόνια τώρα σύμβολο της γυναικείας θηλυκότητας! Με το ντεμπούτο της στην ταινία Βασικό Ένστικτο, έκανε τον ανδρικό πληθυσμό ολόκληρου του πλανήτη να την ονειρεύεται.

Αποτυπώνοντας στο βλέμμα και το σώμα της τα στοιχεία της γυναίκας του σήμερα -περιπετειώδης, σαγηνευτική, έξυπνη, δυναμική και πάνω απ' όλα sexy-, η Stone έκανε ακόμη και πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της.

Τώρα στα 63 της, η διάσημη ηθοποιός έχει αποφασίσει να απέχει από τον κινηματογράφο, απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητά της, γράφοντας βιβλία και έχοντας ως μεγάλη αγάπη της τα ζώα και τον ακτιβισμό.

H star πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της (την οποία έχει γράψει η ίδια), ένα βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice», όπου γράφει πολλά γεγονότα και στιγμές που αφορούν την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Μέσα σε όλα όσα γράφει η διάσημη ηθοποιός, αποκαλύπτει και το γεγονός ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει προσθετική στήθους. Το συγκλονιστικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο γιατρός της της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα χωρίς την άδειά της κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης που έκανε το 2001.



«Όταν είχε τελειώσει η επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερου μεγέθους από αυτό που είχαμε συμφωνήσει στήθους, το μέγεθος που εκείνος μου είχε πει χαρακτηριστικα πως "πήγαινε καλύτερα με το μέγεθος των καμπύλων μου"», έγραψε η ηθοποιός στα απομνημονεύματά της.

Η 63χρονη star εξήγησε ότι ο γιατρός της έλαβε αυτήν την απόφαση χωρίς να της πει πρώτα τίποτα. «Είχε αλλάξει το σώμα μου χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή μου», έγραψε. Όταν η Stone ρώτησε τον χειρουργό της γιατί χρησιμοποίησε μεγαλύτερα εμφυτεύματα για το μέγεθος της από εκείνα που είχαν συζητήσει, εκείνος είπε ότι σκέφτηκε ότι θα φαινόμουν καλύτερη με μεγαλύτερο στήθος.

Η Stone υποβλήθηκε ξανά σε χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά για να αφαιρέσει μερικούς καλοήθεις όγκους - τους οποίους χαρακτήρισε ως «γιγαντιαίους και μεγαλύτερους από το δικό της στήθος».

Και δεν ήταν ο μόνος φόβος για την υγεία της που υπέστη εκείνο το έτος. Η Stone μίλησε για την εμπειρία της που την έφτασε «κοντά στο θάνατο» το 2001 όταν έπαθε εγκεφαλικό και είχε εγκεφαλική αιμορραγία. «Το δωμάτιο ήταν τόσο σιωπηλό», είπε στον Willie Geist στο «Sunday Today», ενώ παρουσίασε το βιβλίο της.



«Όταν το δωμάτιο είναι τόσο σιωπηλό και κανείς δεν τρέχει προσπαθώντας να σε σώσει, τότε συνειδητοποιείς πόσο κοντά είναι ο θάνατος και πόσο σοβαρά είναι όλα». Ο Geist πρόσθεσε ότι στο βιβλίο της, η Stone έγραψε για «το φως, για το αίσθημα της πτώσης, και το ότι βλέπεις ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή».

Η Stone είπε συγκεκριμένα: «Ανακάλυψα ότι δεν ήμουν η μόνη που είχα βιώσει αυτού του είδους την εμπειρία», είπε στον Geist. «Είναι τόσο βαθύ. Και ξέρω ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ένα επιστημονικό πράγμα που συμβαίνει. Και οι πνευματικοί πιστεύουν ότι είναι ένα πνευματικό πράγμα. Προσωπικά, τάσσομαι υπέρ της άποψης του Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο οποίος πίστευε ότι είναι και τα δύο.

Δες το στήθος της Sharon Stone πριν αλλά και μετά την επέμβαση...