Ο Seth Rogen ξεκαθάρισε μια φήμη που δημιούργησε παρεξηγήσεις για την Emma Watson

Sabine Camhi
Ο Seth Rogen ξεκαθάρισε μια φήμη που δημιούργησε παρεξηγήσεις για την Emma Watson

Ο ηθοποιός διευκρίνισε τα σχόλια που έκανε σε μια συνέντευξη σχετικά με την συμπεριφορά της Watson.

Ο Seth Rogen δήλωσε ότι το σχόλιο του σχετικά με την Emma Watson, με την οποία συνεργάστηκε στην ταινία του 2013 This Is the End, παρερμηνεύτηκε.

Σε συνέντευξη του στο βρετανικό GQ για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού, ο Rogen, ο οποίος έγραψε, πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε την ταινία, απάντησε σε φήμες που είχαν ξεκινήσει από τα social media ότι η Watson έφυγε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων επειδή ένιωσε άβολα σε μια σκηνή. Αυτή η σκηνή περιλάμβανε τον συμπρωταγωνιστή του Rogen, Danny McBride, να παίζει τον κανίβαλο και να κρατάει τον Channing Tatum φυλακισμένο με λουρί, φορώντας μία δερμάτινη μάσκα.

«Δεν κοιτάω πίσω και σκέφτομαι, ‘Πως τόλμησε να το κάνει αυτό;΄ Νομίζω μερικές φορές όταν διαβάζεις κάτι, δεν είναι το ίδιο με όταν γίνεται πραγματικότητα» είπε στο περιοδικό. «Αλλά δεν ήταν ένα απαίσιο τέλος στη σχέση μας. Επέστρεψε την επόμενη μέρα για να πει αντίο. Βοήθησε στην προώθηση της ταινίας. Δεν κρατάω κακία και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το τελικό αποτέλεσμα της ταινίας».

Ο ηθοποιός μετά από αυτή τη δήλωση, όμως, θέλησε να διευκρινίσει τα όσα είπε:

«Η Emma Watson δεν όρμησε έξω από το set» και εξήγησε πως δεν είναι σωστό να μείνει η εντύπωση ότι έκανε κάτι τέτοιο. «Η σκηνή δεν ήταν αυτό που αρχικά γράφτηκε, αυτοσχεδιάζαμε, άλλαξε δραστικά και δεν ήταν αυτό που συμφώνησε. Τα σχόλια ότι έδειξε έλλειψη επαγγελματισμού είναι ανοησίες». «Σίγουρα θα έπρεπε να επικοινωνήσω εγώ καλύτερα και επειδή δεν το έκανα, βρέθηκε σε μια άβολη θέση», συνέχισε.

«Ήμουν ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της και θα ήμουν θα ήμουν ξανά αν είχα πάλι την ευκαιρία» πρόσθεσε. «Λυπάμαι πολύ και απογοητεύτηκα με αυτό που συνέβη, και εύχομαι να είχα κάνει περισσότερα για να το αποτρέψω».