Survivor: 15 κορυφαία tweets έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Τριαντάφυλλο

Survivor: 15 κορυφαία tweets έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Τριαντάφυλλο

Η αποκαθήλωση του Ντάφυ είναι γεγονός.

Πριν από περίπου έναν μήνα το τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα το Twitter τάχθηκε υπέρ του Τριαντάφυλλου στο Survivor, όταν τα άτομα της κόκκινης ομάδας έφαγαν ψάρια που έπιασαν από τη θάλασσα, και δεν έδωσαν ούτε μια μπουκιά στον συμπαίκτη τους. Η κίνηση αυτή έξω φρενών το Twitter, το οποίο στήριξε τον τραγουδιστή, με τον κόσμο να αναφέρει πως ότι και αν έχει συμβεί δεν γίνεται όλοι να τρώνε και να αφήνεις έναν παίκτη νηστικό.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το κίνημα υποστηρικτών του Ντάφυ, όπως τον φωνάζουν, στήριζε τον παίκτη σε κάθε κίνηση, όμως πλέον υπάρχει μια ανατροπή. Ενώ μεγάλο κομμάτι του Twitter και του κοινού είναι με το μέρος του Τριαντάφυλλου, υπάρχουν κάποιοι που πλέον θέλουν να φύγει.... εχθές.

Για τον σκοπό αυτό και για να κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους στα social media έχουν δημιουργήσει το hashtag #νταφυ_φυγε, και τις τελευταίες ημέρες κάνουν πάρτι με αυτό.

Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν και ήθελαν να αποχωρήσει σήμερα o Τριαντάφυλλος, όμως με τη διαρροή να αναφέρει πως αυτή που εν τέλει αποχωρεί είναι η Μαριάνθη, το team #ντάφυ_φύγε έχει γίνει έξω φρενών και δείχνει την πόρτα της εξόδου στον τραγουδιστή.

Δες στη gallery μερικά από τα tweets που συγκεντρώσαμε με το χαρακτηριστικό hashtag και πες μας είσαι #teamντάφυ ή #teamντάφυ_φύγε;






Εσύ είσαι υπέρ ή κατά του Τριαντάφυλλου;



#Ντάφυ_μείνε

#Ντάφυ_φύγε







Create a survey