«Είμαι η βασίλισσα των εμβολίων»: Δεν πάει ο νους σου ποια star του Χόλυγουντ το είπε

«Είμαι η βασίλισσα των εμβολίων»: Δεν πάει ο νους σου ποια star του Χόλυγουντ το είπε

Η διάσημη ηθοποιός καμαρώνει για τον «τίτλο» της.

Η 34χρονη ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό έχει μονοπωλήσει τα Media με τη συμπεριφορά της, αποκάλεσε τον εαυτό της «βασίλισσα εμβολίων» καθώς μόλις έκανε το πρώτο της εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram για να μοιραστεί την είδηση με τους fans της, δείχνοντας το μπράτσο της με το κολλημένο τσιρότο στο σημείο του εμβολιασμού, δείγμα επιτυχίας μετά από το εμβόλιο. Η star φορώντας μάσκα προστασίας στο πρόσωπό της και κρατώντας στα χέρια της τα πιστοποιητικά που παρέλαβε για τον εμβολιασμό της, πόζαρε δίπλα σε μια σήμανση της κλινικής, που πιστοποιεί ότι βρέθηκε εκεί για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η star έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Κάποιος είπε ότι είμαι η "βασίλισσα των εμβολίων" ».

Η ηθοποιός εμφανώς αδυνατισμένη ήταν ντυμένη σε casual style, με μαύρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, έναν ατημέλητο κότσο που αφήνει ελεύθερο το πρόσωπό της.

Στις ΗΠΑ οι εμβολιασμοί έχουν ήδη ξεκινήσει και προτεραιότητα δίνεται στους εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αλλά και σε 110 εκατομμύρια άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο. Ο εμβολιασμός της star ήρθε μετά τον τραυματισμό που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της, επίσης γνωστό star του Χόλυγουντ.

Δες στη gallery που ακολουθεί για ποια star μιλάμε..