Kendall Jenner: Γιατί εγκατέλειψε εσπευσμένα το σπίτι της στο Xόλυγουντ

Kendall Jenner: Γιατί εγκατέλειψε εσπευσμένα το σπίτι της στο Xόλυγουντ

Tο περιστατικό που την έκανε να φοβηθεί για τη ζωή της.

Το supermodel εγκατέλειψε το σπίτι του στο Hollywood και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Kendall Jenner έφυγε από την έπαυλή της που βρίσκεται στο Δυτικό Χόλιγουντ, καθώς φοβάται σοβαρά για την ασφάλειά της.

Το supermodel έκανε μήνυση την περασμένη Δευτέρα εναντίον του Malik Bowker, καθώς ένας ντετέκτιβ του LAPD ισχυρίστηκε ότι ο Bowker σχεδίαζε να αγοράσει παράνομα ένα πυροβόλο όπλο για να τη σκοτώσει.

Η 24χρονη κόρη της Chris Jenner φοβάται σοβαρά για τη σωματική της ακεραιότητα και όχι άδικα. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ένας άλλος άντρας, εισέβαλε στο σπίτι της στο Δυτικό Χόλιγουντ, έβγαλε τα ρούχα του και προσπάθησε να κολυμπήσει στην πισίνα του σπιτιού της, λίγο πριν τον αντιληφθεί και τον συλλάβει η προσωπική της ασφάλεια.

Σύμφωνα με την TMZ, η Kendall έχει μετακομίσει σε ασφαλή τοποθεσία και περιβάλλεται από προσωπική φρουρά, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν σκοπεύει να πουλήσει το σπίτι της ή όχι.

Το αστέρι του Keeping Up With the Kardashians λέγεται ότι αύξησε τα άτομα στην προσωπική της ασφάλεια μετά την τρομακτική απειλή από τον Bowker αλλά και το περιστατικό με τον εισβολέα στην πισίνα της.



Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα αναφέρθηκε ότι ο Bowker έχει τεθεί σε ψυχιατρική κράτηση σε τοπικό νοσοκομείο και πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος σε λίγες ημέρες, γεγονός που όπως λέγεται προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και φόβο στην Kendal. Το supermodel ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν τον Bowker και γνωρίζοντας ότι θέλει να την σκοτώσει, ζήτησε περιοριστικά μέτρα, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Δες το υπερπολυτελές σπίτι της Jenner με την τεράστια πισίνα στην οποία επιχείρησε ο εισβολέας να κολυμπήσει.