Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα 10 παίκτες από το Fame Story

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα 10 παίκτες από το Fame Story

Πολλούς ακολουθείς ακόμη και σήμερα στα social media.

Με αφορμή την έναρξη και τα live shows του House Of Fame θυμηθήκαμε πως αρκετά χρόνια πριν υπήρχε ακόμη ένα μουσικό show και τότε ήταν το αγαπημένο μας. Δεν χάναμε επεισόδιο ούτε και live και φυσικά είχαμε πολλούς αγαπημένους παίκτες.

To Fame Story ήταν μουσικό Talent show που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα. Οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και κάναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ).

Μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει. Στο Fame Story 1 pου προβλήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου 2002 έως 31 Δεκεμβρίου 2002 νικητής ήταν ο Νότης Χριστοδούλου. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Θάνος Πετρέλης βγήκε τρίτος.



Το Fame Story επέστρεψε στις 14 Μαρτίου 2004 και τελείωσε στις 28 Ιουνίου 2004. Νικήτρια ήταν η Καλομοίρα, η Ραλλία Χρηστίδου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ ο Κώστας Καραφώτης βγήκε τρίτος. Το Fame Story επέστρεψε και για τρίτη σεζόν στις 10 Οκτωβρίου 2004 και διήρκησε έως τις 3 Απριλίου 2005. Ο Περικλής Στεργιανούδης κέρδισε τον διαγωνισμό με τον Γιώργο Λιανό να βγαίνει δεύτερος και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης τρίτος.

Τελευταία φορά είδαμε το Fame Story το 2006. Η τέταρτη σεζόν ξεκίνησε στις 19 Φεβρουαρίου 2006 και τελείωσε στις 28 Ιουνίου 2006. Νικητής ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Τη δεύτερη θέση πήρε η Βασιλική Καπάκου και την τρίτη η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ.

Πώς είναι όμως σήμερα και τι κάνουν 10 αγαπημένοι σου παίκτες του reality μουσικής;