Survivor: «Άφαντοι» από τη μπλε ομάδα James και Νίκος. Τι συνέβη; (video)

Survivor: «Άφαντοι» από τη μπλε ομάδα James και Νίκος. Τι συνέβη; (video)

Τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η ατμόσφαιρα μεταξύ των κόκκινων παικτών του Survivor μυρίζει κυριολεκτικά μπαρούτι τις τελευταίες εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται γρήγορα να αλλάξει κάτι. Στο προσκήνιο ήταν μέχρι στιγμής ο Τριαντάφυλλος- ο αγαπημένος όλων Ντάφυ- ωστόσο σήμερα άλλα είναι τα πρόσωπα που τραβούν τα βλέμματα και δεν είναι άλλες από τη Μαριάνθη και τη Νικολέτα αλλά και τον James με τον Νίκο.

Εχθές η πρώτη από τα δύο κορίτσια υποδείχθηκε ως η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση και ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στη θέση αυτή. Από το τρέιλερ κιόλας είδαμε Νικολέτα και Μαριάνθη να πιάνονται σχεδόν στα χέρια ωστόσο στην αρχή του επεισοδίου Νίκος και James έγιναν το επίκεντρο της προσοχής.

Το ζήτημα σήμερα στη μπλε ομάδα είναι πως δύο από τα επτά μέλη είναι άφαντα και φυσικά αναφερόμαστε στον Νίκο και τον James. Η ομάδα τους μετακόμισε στην παραλία των κόκκινων και καταλαβαίνεις πως έχουν από την αρχή να χτίσουν την καλύβα τους. Αλέξης και Σάκης ξεκίνησαν να κάνουν διάφορες δουλειές όπως να φτιάχνουν στέγαστρα, ακόμη και τα κορίτσια έφτιαξαν τη φωτιά. Ο Νίκος και ο James δεν έδωσαν καμία βοήθεια και αντί αυτού είδαμε στα πλάνα τον Νίκο να έχει ξαπλώσει και να κοιτά γεμάτος απορία.



Όπως όλοι τόνισαν είναι άφαντοι από τις δουλειές της καλύβας και ναι, άφησαν υπαινιγμούς για την επόμενη ψηφοφορία. Πάντως, να ξέρεις πως ο James άλλαξε παρέες και τον είδαμε να κάθετε στη φωτιά με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Και για να σε γυρίσουμε στο πρώτο θέμα με τα δύο κορίτσια της κόκκινης ομάδας, να σου πούμε πως πριν τον αγώνα η Μαριάνθη ήταν σπίρτο αναμμένο και φαίνεται πως υπαίτια της έκρηξής της ήταν η Νικολέτα η οποία χλεύασε για ακόμη μια φορά την ομιλία της. Για περίπου πέντε λεπτά τα κορίτσια πυροβολούσαν με λέξεις η μια την άλλη. Η Μαριάνθη βγήκε έξω από τα ρούχα της και ανένας δεν μπόρεσε να την ηρεμίσει. Πάντως, η Νικολέτα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά υποστήριξαν πως όλη αυτή η έκρηξη της ήταν σκηνοθετημένη.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις: