Πόσες φορές έχει τσακωθεί ο Τριαντάφυλλος: Όλοι οι καυγάδες του εκτός Survivor (photos)

Πόσες φορές έχει τσακωθεί  ο Τριαντάφυλλος: Όλοι οι καυγάδες του εκτός Survivor (photos)

Ο Τριαντάφυλλος λατρεύει τις κόντρες και αυτό φαίνεται.

Ξέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος κατά του Τριαντάφυλλου. Ο Ηλίας άδειασε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος στην παραλία απείλησε τον Μπόγδανο για την καριέρα που θα κάνει μετά το παιχνίδι επειδή του πηγαίνει κόντρα.

«Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον Τριαντάφυλλο. Μετά τα σημερινά του λόγια, θα λέω μια καλημέρα. Ο Τριαντάφυλλος με απείλησε.

Ρουφιάνε Μπόγδανε να δω τι καριέρα θα κάνεις μετά από εδώ στη μουσική που μου πας κόντρας. Το λαϊκό παιδί μας κάνει επίδειξη για το πόσα λεφτά έχει βγάλει, πόσο μεγάλη πισίνα έχει.

Εγώ είμαι στην αρχή μου, κάνω τα πρώτα μου βήματα και ο Τριαντάφυλλος μου λέει τέτοια λόγια. Έχουμε υποστεί τόσον καιρό όσα λέει, δεν θέλω καμία επαφή με αυτό το άτομο πια», είπε ο Ηλίας, κι ενώ ο Τριαντάφυλλος τον έλεγε ψεύτη και ειρωνικό, όλη η υπόλοιπη κόκκινη ομάδα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα του Μπόγδανου.



Αυτή είναι μόνο μία από τις κόντρες του Τριαντάφυλλου εντός ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί στην κανονική του ζωή, ο τραγουδιστής που αναφέρει πολλές φορές πως δεν του αρέσει να τσακώνεται, έχει κάνει επικές κόντρες και τσακωμούς στη σόουμπιζ. Εδώ είμαστε για να σου θυμίσουμε μερικές μόνο.