Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν 31 χρόνια

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πριν 31 χρόνια

H «ωραία Ελένη», στην παρθενική της εμφάνιση.

Μπορεί να μετράει 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση όμως η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει να μας είπε σαν χθες την πρώτη «καλημέρα».

Η παρουσιάστρια που ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 αποτελεί την πιο επιτυχημένη ελληνίδα παρουσιάστρια και όχι άδικα. Πρωτοσέλιδα, πρωινές εκπομπές, μεσημεριανές, βραβεία αλλά και αμέτρητες παρουσιάσεις είναι μόνο μερικά από όσα έχει να θυμάται η Ελένη από την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση.

Μπορεί η 52χρονη παρουσιάστρια τον περασμένο Ιούλιο να αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη.

Ξεκίνησε τη καριέρα της το 1991, στο Mega Channel στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και την εκπομπή, «Κοκτέιλ». Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου.

Έκτοτε η όμορφη Ελένη, υπέγραψε συμβόλαιο με το τον ΑΝΤ1 και η καριέρα της αποθεώθηκε. Ανέλαβε την παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ» απ' όπου ανακηρύχθηκε η βασίλισσα της πρωινής ζώνης για 10 συναπτά έτη.

Η μεταγραφή της στον Alpha, το 2005, το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και η επόμενη σελίδα που γύρισε στην προσωπική της ζωή (μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο) ήταν μερικές από τις στιγμές που η Ελένη Μενεγάκη θα θυμάται για πάντα.

Ζήσαμε τη ζωή της να εξελίσσεται μέσα από την τηλεόραση και τα περιοδικά. Θυμάσαι όμως αλήθεια πού είδες πρώτη φορά την Ελένη Μενεγάκη, όταν τότε ήταν απλώς ένα άσημο μοντέλο;

Την εποχή που ο Μιχάλης Ρακιτζής επέλεγε την Ελένη για να πρωταγωνιστήσει στο video clip του τραγουδιού του με τίτλο «Προκαλείς», δε φανταζόταν πως αυτό το κορίτσι, έμελλε να γίνει η Νο1 παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Δες την Ελένη στην πρώτη της εμφάνιση το 1990, ομολογουμένως μια άλλη αλλά πάντα πανέμορφη...

Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει, είναι η ομοιότητα της 20χρονης Ελένης με την 13χρονη κόρη της Βαλέρια.