Η νέα είδηση που μόλις αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της (φωτο)

Η νέα είδηση που μόλις αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη για την εγκυμοσύνη της (φωτο)

Η παρουσιάστρια καθημερινά ανακαλύπτει κάτι κάτι καινούριο που φέρνει στη ζωή της η εγκυμοσύνη.

Η Μαρία Ηλιάκη αναμφισβήτητα διανύει μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της. Σε λίγο καιρό η παρουσιάστρια και ο σύντροφό της Στέλιος Μανουσάκης, θα υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους και, όπως είναι φυσικό, δε βλέπουν την ώρα για το σπουδαίο αυτό γεγονός.

Το ζευγάρι που ζει πια μόνιμα στην Ελβετία, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέλιου, είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Μαρία ωστόσο, μπορεί να μην εργάζεται αυτό το διάστημα και να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα, όμως προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στους θαυμαστές και τους φίλους της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μέλλουσα μανούλα δε σταματά να μοιράζεται με τους followers της, στιγμές από τη νέα της καθημερινότητα. Mετά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η όμορφη παρουσιάστρια έχει μιλήσει για τις λιγούρες αλλά και για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει.

Tώρα όμως η 43χρονη παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη μ΄ένα ακόμα γεγονός που αναμφίβολα αντιμετωπίζουν όλες οι έγκυες όταν προχωρά η εγκυμοσύνη τους. Ακόμα και σ' αυτή την περίπτωση όμως η Μαρία, αποφάσισε να βάλει μπροστά το χιούμορ και την αγάπη της για το αγγελούδι που έχει μέσα της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, δείχνοντας σε όλους τα όσα βιώνει.

Δες τι της συνέβη στη gallery που ακολουθεί...