Εριέττα Κούρκουλου: Το μήνυμα που έστειλε σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν με το βάρος τους

Εριέττα Κούρκουλου: Το μήνυμα που έστειλε σε όλα τα κορίτσια που παλεύουν με το βάρος τους

 Εριέττα Κούρκουλου αποκαλύπτει: «Αισθανόμουν χοντρή».

Μέσα από το σχετικά νέο προφίλ της στο Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου, μας έχει εμφανίσει πτυχές του χαρακτήρα της, άγνωστες μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό.

Η νεαρή κοπέλα, πρόσφατα είχε μιλήσει για το πώς βίωσε την απώλεια του πατέρα της ως έφηβο κορίτσι και είχε συγκινήσει ενώ μόλις σήμερα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για το σώμα της και τα όσα έχει βιώσει τον τελευταίο χρόνο.

Το μήνυμά της στο Instagram ξεκινάει με μια φωτογραφία της με μπικίνι, ενώ η ίδια χαμογελάει και οι αναλογίες της φαντάζουν ιδανικές. Η ίδια όμως η Εριέττα εξιστορεί την αλήθεια πίσω από την εικόνα που βλέπουμε. To μήνυμά της κλείνει με αρκετή αισιοδοξία.

Ξεκινώντας η 28χρονη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Λίγες ώρες αφού τράβηξα αυτή την φωτογραφία, έκλαιγα στην αγκαλιά του άντρα μου γιατί «αισθανόμουν χοντρή»… λες και το «χοντρή είναι συναίσθημα»..

Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια με το σώμα μου, παρόλο που δεν θεωρούσα επίσης ποτέ ότι ήταν ιδανικό.

Πριν από έναν χρόνο περίπου όμως, όταν ήμουν ακόμα Αμερική, έκανα μια αποτοξίνωση και έχασα πέντε κιλά σε μια εβδομάδα. Ζορίστηκε τόσο ο οργανισμός μου με όλη αυτή την διαδικασία, που μου κόπηκε η περίοδος, αλλά ήμουν πανευτυχής, μιας και το «καινούριο» μου σώμα μου άρεσε πολύ. Κάπως έτσι, ξεκίνησε μια τρέλα με το τι έτρωγα και πόσο, μέχρι που ξεσπούσα και έτρωγα χωρίς όριο και μετά δεν μπορούσα να πάρω ανάσα», τονίζει η Κούρκουλου.

Λίγο αργότερα, αναφέρεται στον ρόλο που έπαιξε η στήριξη του συζύγου της στο να ξεπεράσει όλο αυτό και στα δάκρυα που η ίδια έχυσε μέχρι να φτάσει να ισορροπήσει την κατάσταση που είχε φύγει εκτός ελέγχου.

DPG Network