Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια που αγνοούσε εδώ και έξι χρόνια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια που αγνοούσε εδώ και έξι χρόνια

Πώς θα αντιδράσει;

Κάθε μέρα όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το καινούργιο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά το trailer πάντα κάπως μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε, όμως πάντα κάθε επεισόδιο καταφέρνει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Κάτι που δεν περιμέναμε εχθές, ήταν να δούμε τόσο γρήγορα την τιμωρία του Βόσκαρη.

Ξέραμε, είχαμε ακούσει και είχαμε διαβάσει πως η αρχή του τέλους του ξεκινούσε τη στιγμή που θα κατέθετε η Σοφούλα. Όμως δεν περιμέναμε η θεία δίκη να αναλάβει τόσο γρήγορα. Τα βασανιστήρια του Βόσκαρη για όσα έκανε θα είναι πολλά, και χθες παρακολουθήσαμε σίγουρα το χειρότερο όλων. Ο ευνουχισμός του Μάνου Βόσκαρη ανατρίχιασε το Twitter, με τους fans να μη σταματούν να σχολιάζουν όλο το επεισόδιο.

Αναμένεται να δούμε ακόμη και άλλα επεισόδια με τις τιμωρίες του, όμως εδώ βρισκόμαστε για άλλον λόγο σήμερα. Ακόμη ένα spoiler μάθαμε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τον Αλέξη Μίχα, ο οποίος αποκάλυψε κάτι που δεν περιμέναμε.

Μπορεί ο Δούκας να είναι ξανά ο άρχοντας του κάμπου, όμως μαθαίνει μετά από έξι χρόνια μια αλήθεια που αγνοούσε και φυσικά γίνεται έξαλλος. Δεν ξέρει πως να αντιδράσει αρχικά στο άκουσμα της είδησης αυτής, και γι’ αυτό στην αρχή θα κρύψει την οργή του.

Θα ψάξει όμως να μάθει όλη την αλήθεια μέχρι να είναι σίγουρος. Τι θα συμβεί τότε; Θα μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν μπορείς να δεις στη gallery και στο βίντεο για ποια αλήθεια μιλάμε.