Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας θα έχει το πιο βάναυσο τέλος

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας θα έχει το πιο βάναυσο τέλος

Η αρχή του τέλους πλησιάζει.

Το χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών τελείωσε ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο. Ο Δούκας πήρε για μια φορά την ευθύνη των πράξεών του, περίπου δηλαδή, και παραδέχτηκε στην Ανέτ πως ο Σωκράτης Θέμελης πήγε από τα δικά του χέρια. Σήμερα θα δούμε τη συνέχεια αυτής της αποκαλυπτικής συζήτησης και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε. Θα τη γλιτώσει για ακόμη μια φορά ο Δούκας Σεβαστός ή θα πληρώσει γι' αυτήν του τη πράξη; Η συνέχεια επί της οθόνης σε λίγες ώρες.

Με τον Δούκα όμως θα ασχοληθούμε λίγο αργότερα. Το κείμενο αυτό γράφεται για έναν άλλο λόγο, κι αυτός είναι το spoiler που είδαμε στο Πρωινό του Ant1. Ο Αλέξης Μίχας επέστρεψε με νέες εξελίξεις και αυτό που αποκάλυψε πραγματικά δεν το περίμενες. Ή μπορεί και να μην είναι τόσο απρόσμενη τελικά.

Η αρχή του τέλους του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει και όλοι περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα. Όπως μάθαμε ξανά και σήμερα (το έχουμε ξαναδιαβάσει βέβαια), ο Μάνος Βόσκαρης καταδικάζεται για τα εγκλήματά του και σε αυτό ρόλο θα παίζει η μαρτυρία μια γυναίκας. Δεν ξέρουμε ποιας ακόμη, δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά κάπου πηγαίνει το μυαλό μας.

Όπως και να 'χει, ο Μάνος Βόσκαρης θα οδηγηθεί στη φυλακή και το σίγουρο είναι πως δεν θα περάσει καθόλου, αλλά καθόλου καλά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί, αλλά και τη gallery τι ακριβώς θα συμβεί.