Άγριες Μέλισσες: Όλο το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει Νικηφόρο και Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Όλο το Twitter δεν σταμάτησε να σχολιάζει Νικηφόρο και Λάμπρο

Όλο το επεισόδιο δικό τους εχθές.

Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες γίνονται όλο και «χειρότερα». Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη, κι εμείς πραγματικά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε συγκλονιστικές ερμηνείες από τους αγαπημένους μας πια ηθοποιούς.

Κάθε βράδυ στη διάρκεια προβολής του επεισοδίου προσπαθούμε να ταυτίσουμε το επεισόδιο με έναν από τους χαρακτήρες της σειράς, ενίοτε και με δύο, ανάλογα τις ερμηνείες. Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, το χθεσινό επεισόδιο ανήκει δικαιωματικά στον Νικηφόρο και τον Λάμπρο. Τα δύο ξαδέρφια μας χάρισαν εξαιρετικές ερμηνείες και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις.

Άλλωστε και το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει αυτούς τους δύο, δίνοντας στον Αναστάση Ροϊλό όσκαρ ερμηνείας. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από την άλλη εχθές σε όλο το επεισόδιο ήταν η φωνή της λογικής. Ο Νικηφόρος, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι ο αγαπημένος του κοινού αποθεώθηκε, αφού για πρώτη φορά μίλησε λογικά και είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Έχεις κι εκείνος το δικό του μερίδιο ευθύνης για ό,τι έχει συμβεί, όμως μαθαίνει μια αλήθεια μετά από 6 χρόνια την οποία αγνοούσε και έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Καλύτερη στιγμή του χθεσινού επεισοδίου θα λέγαμε σίγουρα πως ήταν η σκηνή της συζήτησης ανάμεσα σε Λάμπρο και Νικηφόρο, όταν ο δεύτερος τον ρώτησε αν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί.

Και οι δύο ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο χθεσινό επεισόδιο, κάνοντας το Twitter να τους σχολιάζει ασταμάτητα.

Δες στη gallery τα καλύτερα tweets που ξεχωρίσαμε.