Spoiler Alert: Ο πιο αγαπημένος ήρωας τηλεοπτικής σειράς επέστρεψε (videos)

Spoiler Alert: Ο πιο αγαπημένος ήρωας τηλεοπτικής σειράς επέστρεψε (videos)

Ο ήρωας επέστρεψε από τους νεκρούς.

Μία από τις πιο πετυχημένες εβδομαδιαίες σειρές που έχει την κακιά συνήθεια να σκοτώνει τους βασικούς της πρωταγωνιστές, μας έκανε ένα μεγάλο δώρο.

Ή καλύτερα να το πούμε, έφερε πίσω έναν από τους ήρωες που έφυγαν άδικα από τη σειρά και η επιστροφή έγινε αναπάντεχα και χωρίς κανείς να το γνωρίζει νωρίτερα.

Στη σεζόν αυτή, που πολλοί θεωρούν πως θα είναι και η τελευταία, η βασική πρωταγωνίστρια έχει διασωληνωθεί μιας και νόσησε από covid19. Στο διάστημα αυτών των επεισοδίων που η πρωταγωνίστρια παραμένει σε καταστολή, εμείς την βλέπουμε σε μια ονειρεμένη παραλία.



Μιλάμε φυσικά για το Grey’s Anatomy του ABC που μας έδωσε φέτος τη χαρά να ξαναδούμε στην παραλία της Meredith Grey, τόσο τον αδικοχαμένο γιατρό σύζυγό της Dereck, κατά κόσμο Patrick Dempsey, όσο και τον πάλαι ποτέ κολλητό της πρωταγωνίστριας, George, τον ηθοποιό T.R. Knight.
Κι ενώ το κανάλι μας είχε προετοιμάσει για την επιστροφή της αδικοχαμένης γιατρού και αδερφής της Grey, Lexie, κατά κόσμον Chyler Leigh, επέστρεψε ακόμα ένας αγαπημένος μας γιατρός.



Το spoiler είναι μεγάλο, όσο και η χαρά μας.

Στο Grey’s Anatomy επέστρεψε ο Mark Sloan και οι απανταχού fans του ενθουσιάστηκαν.