Η μήνυση του Νίκου Κοκλώνη στην Τέτα Καμπουρέλη και τα «απειλητικά» μηνύματα

Η μήνυση του Νίκου Κοκλώνη στην Τέτα Καμπουρέλη και τα «απειλητικά» μηνύματα

Μήνυση για εκβιασμό υπέβαλε ο παρουσιαστής.

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστό το σκάνδαλο με το ριφιφί στην περιοχή του Ψυχικού, γεγονός στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη. Η γνωστή αισθητικός αυτή τη στιγμή και όπως έγινε γνωστό εχθές ζητά από τον Νίκο Κοκλώνη 50 χιλιάδες ευρώ και με καθόλου ωραίο τρόπο.

Εχθές ο παρουσιαστής και εκδότης γνωστού περιοδικού δημοσίευσε σε μορφή story στο Instagram account του, τα μηνύματα που του έστειλε η Τέτα Καμπουρέλη, εκβιάζοντας τον εν ολίγοις πως αν δεν της δώσει τα χρήματα θα βγει στα κανάλια. Τι ακριβώς συνέβη όμως και η αισθητικός προέβη σε αυτή την κίνηση, με τον Νίκο Κοκλώνη στη συνέχεια να καταθέτει μήνυση;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γνωστή αισθητικός φέρεται να ζητά από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Κοκλώνη, να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί με τα «Νέα» το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο τεύχος αυτό υπάρχει και το ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση που έγινε γνωστή την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη!» μίλησε η δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι.



Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η γνωστή αισθητικός ήταν ενήμερη για το ρεπορτάζ, ωστόσο όταν βγήκε το διαφημιστικό σποτ για την έκδοση του τεύχους του περιοδικού, η Τέτα Καμπουρέλη ενοχλήθηκε και έστειλε μηνύματα στον εκδότη ζητώντας 50.000 ευρώ.

Ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθώντας μάταια μέσα από τα μηνύματα να βγάλει άκρη επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και κατέθεσε τη μήνυση εναντίον της.