Συγκινεί η Τζένη Μπαλατσινού: Οι δύσκολες στιγμές στην εντατική με τον γιο της

Συγκινεί η Τζένη Μπαλατσινού: Οι δύσκολες στιγμές στην εντατική με τον γιο της

Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τις δύσκολες ώρες στην εντατική νεογνών.

Η Τζένη Μπαλατσινού σπάνια επιλέγει να δώσει συνεντεύξεις αλλά αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση. Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια έδωσε μια συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκλειστικό απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό Down Town για την καρμική σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και για τις δύσκολες στιγμές κατά τη γέννηση του γιου του ζευγαριού ανήμερα τα Χριστούγεννα, όπως προβλήθηκε στο Pop Up.

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, η Μπαλατσινού ήταν ειλικρινής:

«Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα, ξεπέρασα τα όριά μου γιατί γνώρισα κάποιον τόσο γρήγορα στα παιδιά μου. ‘Εγιναν όλα τόσο γρήγορα χωρίς να μπορούμε να διαχειριστούμε πολλούς δύσκολους εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτός που νιώθουμε δεν είναι ένας απλός ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε χώρια», τόνισε η μητέρα τεσσάρων παιδιών.

O γάμος του ζευγαριού έγινε το 2019 ανάμεσα σε λιγοστούς φίλους και συγγενείς και μάθαμε επιτέλους πώς έγινε και η πρόταση γάμου.



Η Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στο πώς έγινε η πρόταση αλλά και στις δύσκολες στιγμές μετά τη γέννηση του γιου της ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2020.

Δες στη gallery όσα είπε.