Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

Ευχάριστα νέα για τη σχεδιάστρια μόδας!

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι μια γυναίκα, που μας απασχολεί κατά κύριο λόγο μέσα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι σχεδιάστρια μόδας του fashion brand ckontova και έτσι βρίσκεται στην επικαιρότητα. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τον πολυετή δεσμό της με τον Τζώνυ Καλημέρη, αλλά η ίδια φροντίζει να κρατά όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη την προσωπική της ζωή.

Μέχρι πριν λίγο που έκανε μια πολύ προσωπική ανακοίνωση. Η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την προσωπική της ζωή. Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει μητέρα ενός παιδιού από την Αφρική. Για την ακρίβεια, στο post της λέει πως τους τελευταίους μήνες ζει στην Ουγκάντα μιας και έχει γίνει ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, της Ada.

H Ada σύντομα θα υιοθετηθεί και θα γίνει και επίσημα κόρη της Χριστίνας Κοντοβά. Μέσα από το post της Χριστίνας, που θα δεις στην παρακάτω gallery, θα μάθεις και όλη την υπέροχη και συγκινητική ιστορία μαμάς και κόρης οσονούπω.

Να σου θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Χριστίνα Κοντοβά έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αφρική με την Action Aid βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη και όπως λέει και στην ανάρτησή της, μέσα από αυτήν την οργάνωση και τα ταξίδια αγάπησε την Αφρική και πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε υιοθεσία. Δες περισσότερα στην gallery.