Masterchef 5: Τζιοβάνι εναντίον Ιωάννη και τα tweets έδειξαν τον νικητή

Masterchef 5: Τζιοβάνι εναντίον Ιωάννη και τα tweets έδειξαν τον νικητή

Χαμός έγινε στο Twitter για ακόμη μια φορά!

Το αποψινό επεισόδιο του Masterchef 5 ξεκίνησε με τους κριτές να κρίνουν και να αξιολογούν την μπλε και την κόκκινη ομάδα για την ομαδική δοκιμασία. Να σου θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα με έντονο άρωμα Ιαπωνίας. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές αστοχίες στα πιάτα τους, όπως διαπίστωσαν οι κριτές, με τη βαθμολογία... μόνο αναμενόμενη να μην είναι.

Για του λόγου το αληθές το αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανένας. Γιατί; Διότι δεν υπήρξε νικητής της δοκιμασίας, αλλά οι δύο ομάδες ήρθαν σε ισοπαλία με 151 βαθμούς. Τι έγινε από εκεί και πέρα; Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι οι δύο ομάδες θα έρθουν σε ντέρμπι, ώστε αυτός που θα χάσει να είναι και ο υποψήφιος προς αποχώρηση. Τελικά, οι δύο αρχηγοί ήταν και αυτοί που αποφάσισαν να διαγωνιστούν. Ο Ιωάννης εκπροσώπησε την κόκκινη ομάδα και ο Τζιοβάνι την μπλε ομάδα σε ένα ντέρμπι που κανένας δεν περίμενε.

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να ακολουθήσουν πιστά κάθε βήμα του Σωτήρη Κοντιζά, που επέλεξε να φτιάξει ένα ασιατικό πιάτο και συγκεκριμένα biang biang noodles. Οι υπόλοιποι παίκτες παρακολουθούσαν εναγωνίως όλη τη δοκιμασία. Φυσικά, σε όλο αυτήν τη μονομαχία, το Twitter δεν μπορούσε να μείνει ατάραχο.

Και πάλι έγινε χαμός με τα tweets να «πέφτουν» βροχή και τους χρήστες να παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος του ενός από τους δύο διαγωνιζόμενους. Φαντάζεσαι ποιον έβγαλαν νικητή στο Twitter πριν ανακοινωθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το αποτέλεσμα; Στην παρακάτω gallery θα πάρεις την απάντηση που ψάχνεις. Πάντως, νικητή οι κριτές ανέδειξαν τον Τζιοβάνι, ο οποίος- μαζί με την ομάδα του- πήραν ασυλία. Ο Ιωάννης με τη σειρά του είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δες 20 κορυφαία tweets στην παρακάτω gallery και ποιον έβγαλε νικητή ο κόσμος. Στα βίντεο θα δεις τη στιγμή που οι παίκτες μαθαίνουν για την ισοπαλία, αλλά και τη διαδικασία που ακολούθησαν ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης για να φτιάξουν τα noodles, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Κοντιζά.