Η 62χρονη Madonna ποζάρει topless - Το πρόσωπό της δείχνει 30 χρόνια νεότερο

Η 62χρονη Madonna ποζάρει topless - Το πρόσωπό της δείχνει 30 χρόνια νεότερο

Η εικονική τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς είναι σήμερα...

Την έκφραση «η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» η Madonna φαίνεται όχι απλά να την έχει κάνει μότο της ζωής της, αλλά και να την έχει εφαρμόσει έμπρακτα. Αυτή η γυναίκα θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι η απόδειξη της σοφής ρήσης του λαού. Αυτή που κάνει τα λόγια να έχουν υπόσταση.

Πολλοί άνθρωποι δείχνουν λες και έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο. Λες και αυτούς δεν τους αγγίζει με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει σε οποιονδήποτε άλλο. Πολλές φορές αυτό αποδίδεται σε γονίδια, άλλες στο «μαγικό» νυστέρι του χειρουργού.

Στην περίπτωση της Madonna, τα πράγματα θα έλεγε κανείς ότι είναι αρκετά σαφή. Χρόνια τώρα επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό. Του έχει εμπιστευτεί αρκετές φορές το πρόσωπό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το κοινό μπορεί να διαφωνεί, ενώ σε άλλες να συμφωνεί.




Χτες, η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram της, στην οποία δεν ξέραμε τι να πρωτοσχολιάσουμε. Αρχικά, έχουμε το γεγονός ότι φωτογραφίζεται topless με τα μακριά της μαλλιά να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.

Από την άλλη, έχουμε το φοβερά ανανεωμένο της πρόσωπο που μοιάζει τουλάχιστον 30 χρόνια μικρότερο από την ηλικία της. Αναμενόμενα, οι φωτογραφίες ενθουσίασαν τους followers της και όχι άδικα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες που τους άφησαν όλους άφωνους.