Αθηνά Οικονομάκου: Το σπίτι της είναι ονειρεμένο - «Λιώσαμε» με την ντουλάπα

Αθηνά Οικονομάκου: Το σπίτι της είναι ονειρεμένο - «Λιώσαμε» με την ντουλάπα

Πολλές γυναίκες θα ήθελαν έναν τέτοιο χώρο για τα ρούχα τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία celebrity που ακούς συχνά τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο της ταλέντο στην υποκριτική αποτέλεσε την αφορμή για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της. Οι πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές έχουν στους τίτλους τους το όνομά της. Η ηθοποιός έγινε το κορίτσι που όλοι ήθελαν να βλέπουν.

Φυσικά, για μία διάσημη, σημασία δεν έχει μόνο το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι. Με την άνοδο των social media, έχει γίνει πολύ πιο εύκολη η προβολή της προσωπικής τους ζωής. Οι λογαριασμοί τους στις διάφορες πλατφόρμες γεμίζουν αναρτήσεις από την καθημερινότητά τους και το κοινό μένει να παρακολουθεί πιστά.




Η Οικονομάκου είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς που ο κόσμος θαυμάζει πολύ. Για κάθε τομέα της ζωής της. Από την υπέροχη οικογένειά της μέχρι τις εξαιρετικό της γούστο.

Το γεγονός ότι η ηθοποιός ασχολείται με τον σχεδιασμό δικών της ρούχων σαφώς και αποτελεί μία ξεκάθαρη ένδειξη της αγάπης της για το στυλ. Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η Οικονομάκου δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα social media. Φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει, όμως, αποκαλύπτουν και χώρους του σπιτιού της. Και, από τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, φαίνεται καταπληκτικό.

Δες φωτογραφίες που έχουμε δει ανά διαστήματα με το υπέροχο γούστο της στην παρακάτω gallery.