Η Δούκισσα ανέβασε μία φωτογραφία και ο κόσμος πιστεύει ότι είναι «ψεύτικη»

Η Δούκισσα ανέβασε μία φωτογραφία και ο κόσμος πιστεύει ότι είναι «ψεύτικη»

Την έλουσε ο ήλιος, πόζαρε γοητευτικά και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η Δούκισσα Νομικού είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media. Κι εμείς μένουμε να τις παρατηρούμε και να τις θαυμάζουμε για το πόσο εντυπωσιακές είναι.

Γι’ αυτό, λοιπόν, δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που άλλη μία μέρα ξημέρωσε που η Δούκισσα αποφάσισε να ανεβάσει μία εκθαμβωτική φωτογραφία. Αλλά το εννοούμε. Μιλάμε για μία φωτογραφία που είναι τόσο εντυπωσιακή που αγγίζει τα όρια του «ψεύτικου» ή τουλάχιστον αυτό άρχισε να πιστεύει ο κόσμος βλέποντάς τη.




Η παρουσιάστρια και ευτυχισμένη μανούλα έχει απίστευτα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της. Ο φακός μπορείς εύκολα να πεις ότι τη λατρεύει δίνοντας ένα αποτέλεσμα που -το λιγότερο- συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes μέσα σε μερικές ώρες από τη δημοσίευση της όποια φωτογραφίας.

Στην προκειμένη περίπτωση, η Δούκισσα είπε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό του σαββατοκύριακου για να ποζάρει λουσμένη με το φως του ήλιου. Τόσο το σκηνικό όσο φυσικά και η ίδια κατέπληξαν τους 800 χιλιάδες followers της, σε σημείο που υπήρξε μέχρι και story διερωτώμενο αν η Δούκισσα υπάρχει.

Δες στην παρακάτω gallery την εν λόγω φωτογραφία και θα καταλάβεις.