Ζέτα Μακρυπούλια: Οι θεϊκές photos που έκαναν Καρύδη και Πέγκυ Ζήνα να σχολιάσουν

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι θεϊκές photos που έκαναν Καρύδη και Πέγκυ Ζήνα να σχολιάσουν

Κανείς δεν μπορεί να αδικήσει την ηθοποιό και την τραγουδίστρια. Η Ζέτα είναι πραγματικά εκθαμβωτική στις νέες φωτογραφίες.

Σκεφτόμαστε καμιά φορά τη Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα της βήματα. Η Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια ήδη από μικρή ηλικία είχε εμφανιστεί σε διαφημιστικά και τηλεοπτικές παραγωγές, όπως η σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά». Τότε ήταν ακόμη πολύ μικρή αλλά το ταλέντο της είχε φανεί.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές άλλες προσθήκες στο βιογραφικό της με φωτεινά highlights τη σειρά «Στο Παρά 5» του Γιώργου Καπουτζίδη, την παρουσίαση του «Just the 2 Of Us» αλλά και την άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» που έχει μέχρι και σήμερα.

Μην ξεχνάς, όμως, ότι η Ζέτα είναι και ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι. Οι εμφανίσεις που κάνει αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και του στυλ, ενώ η ίδια έχει φυσικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.




Πρόσφατα, η Μακρυπούλια έκανε μία ανάρτηση που περιλάμβανε δύο φωτογραφίες. Σε αυτές ποζάρει στη φύση με ένα matching σύνολο αποτελούμενο από ένα κοντό σορτσάκι και ήταν πραγματικά πανέμορφη.

Οι followers της φυσικά και έσπευσαν για τα δέοντα likes, όμως, ανάμεσά τους βρέθηκαν και δύο πολύ γνώριμες κυρίες. Η Σμαράγδα Καρύδη και η Πέγκυ Ζήνα άφησαν τα δικά τους σχόλια στην υπέροχη ανάρτηση της Ζέτας.

Δες τα στην παρακάτω gallery.