Κρυφό παιδί με την ερωμένη του: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σταρ

Κρυφό παιδί με την ερωμένη του: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σταρ

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σκάνδαλο που εμφανίστηκε στη showbiz.

Με τόσα που ακούγονται ανά διαστήματα για τους celebrities, δεν είναι ότι μας κάνει και μεγάλη εντύπωση που κάποιες φορές ξεφεύγει το θέμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι αγαπημένοι διάσημοι έχουν μία πολύ πλούσια ζωή. Επειδή, όμως, αυτή από ένα σημείο και μετά βρίσκεται στο επίκεντρο από το κοινό τους, μαθεύονται πράγματα στα οποία ούτε πηγαίνει ο νους σου.

Έχουμε ακούσει για σκάνδαλα. Κάθε περιεχομένου. Οι εμπλεκόμενοι ενίοτε είναι πολύ διάσημα ονόματα της παγκόσμιας showbiz και μπορούν να κάνουν τα Μέσα να ασχολούνται για καιρό με τις περιπέτειές τους.

Πρόσφατα, η Sun αναφέρθηκε σε κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει απορία και σοκ στο κοινό που το ακούει. Συγκεκριμένα, η 33χρονη event hostess Jaqueline αποκάλυψε ότι έχει ένα μικρό κοριτσάκι με έναν σταρ του ποδοσφαίρου.

Εκείνος είναι παντρεμένος και η σχέση τους μέτρησε δύο χρόνια ζωής, ωστόσο, μεγαλώνει μόνη της το παιδάκι που είναι τώρα 9 μηνών, κατόπιν συμφωνίας μαζί του να συνδράμει οικονομικά στην ανατροφή του.

Ενώ δεν αποκάλυψε το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, είπε πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, ανάμεσα στις οποίες και το γεγονός ότι έστειλε νομικά έγγραφα για την αναγνώριση του παιδιού από εκείνον, αφού μετά τη γέννα εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο.