Khloe Kardashian: Οι «φονικοί» κοιλιακοί της ξεπέρασαν τα 2εκ. likes στο Instagram

Khloe Kardashian: Οι «φονικοί» κοιλιακοί της ξεπέρασαν τα 2εκ. likes στο Instagram

Ακόμη δεν μπορούμε να χωνέψουμε αυτό που βλέπουμε.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Khloe Kardashian διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν άψογα, έχει την κόρη της, ενώ φαίνεται να τα έχει βρει ξανά και με τον Tristan Thompson. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι προσπαθούν να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδάκι, ούτε τα πλάνα του για εκείνη, αν κρίνουμε από το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της.

Η Khloe βρίσκεται επίσης και στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση από τα τελευταία χρόνια. Έχει χάσει αρκετά κιλά και η γυμναστική που κάνει κάθε μέρα δείχνει να έχει πιάσει τόπο. Βλέπουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζει σχεδόν κάθε μέρα στο Instagram account της και η πρόοδος είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει το σώμα της το τελευταίο διάστημα, όμως αυτή η φορά μας άφησε πράγματι άφωνες. Η Khloe ανέβασε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο φορώντας μαγιό από της νέα της συλλογή και σχεδόν «λιποθυμήσαμε» με τους κοιλιακούς της. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με αυτό που βλέπαμε, και αν κρίνουμε και από τα σχόλια που της έκαναν, το ίδιο συνέβη και με τους fans της.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε μέσα σε 15 ώρες περίπου ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια likes και εμείς τρίβαμε τα μάτια μας με τους κοιλιακούς της.

Δες κι εσύ στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.