Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Αγοράκι ή κοριτσάκι;

Η σημερινή Κυριακή δεν ήταν σαν όλες τις άλλες σε ό,τι αφορά τα νέα των αγαπημένων μας celebrities. Η μέρα, αν και όχι πολύ ηλιόλουστη, κυλούσε πολύ όμορφα μέχρι τη στιγμή που είδαμε το post της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram. Εκεί μας έλεγε πως θα μας έδειχνε το παιδικό δωμάτιο που είναι έτοιμο και μας ρωτούσε αν θέλουμε επιτέλους να μας αποκαλύψει το φύλο του μωρού που έχει στην κοιλίτσα της.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο η μέρα μας έγινε ακόμη ακόμη καλύτερη και ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που θα βλέπαμε στο feed μας το νέο post της Αθηνάς. Refresh μετά το refresh, και η αποκάλυψη έγινε πριν από λίγα λεπτά, με την ηθοποιό να ανεβάζει την πιο όμορφη και χαριτωμένη φωτογραφία στο account της.

Υποψίες από τα λεγόμενά της είχαε ήδη, όμως σήμερα επιβεβαιωθήκαμε. Ο μικρός Μάξιμος σε λίγους μήνες θα αποκτήσει μια αδερφούλα, και είμαστε σίγουρες πως ανυπομονεί το ίδιο με τη μαμά του για το νέο μωράκι που θα έρθει στην οικογένεια. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το παιδικό δωμάτιο, το οποίο ήταν υπέροχα διακοσμημένο, εκείνη φορούσε μια ροζ ολόσωμη φόρμα και κρατούσε στο χέρι της ένα γλυκύτατο μικροσκοπικό φορεματάκι.

«It's a girl», έγραφε στο caption της φωτογραφίας, η οποία μέσα σε λιγότερο μισή ώρα είχε συγκεντρώσει πάνω από 30 χιλιάδες likes.

Πολλοί ήταν και οι celebrities που της σχολίασαν στο post ανάμεσα σε αυτούς η κουμπάρα και φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σύλβια Δεληκούρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Αγγελική Δαλιάνη.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.