Αυτό είναι το μυστικό προφίλ στο Instagram του Τζιοβάνι από το MasterChef 5

Αυτό είναι το μυστικό προφίλ στο Instagram του Τζιοβάνι από το MasterChef 5

Ο 44χρονος Τζιοβάνι είναι το φαβορί του MasterChef 5.

Ο Giovanni Scaraggi είναι ο παίκτης του MasterChef 5 που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και όχι άδικα.

O 44χρονος μάγειρας έχει σπουδάσει κοινωνιολογία-ανθρωπολογία και έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με αυτό το αντικείμενο. Ωστόσο, τον Τζιοβάνι κέρδισε η αγάπη του για τη μαγειρική.

Ο παίκτης που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτές στο ριάλιτι μαγειρικής κατάγεται από το Μπάρι της Ιταλίας και ξεκίνησε να εργάζεται στις κουζίνες από τα 16 του χρόνια.

Έρωτας είναι η αιτία που έφερε τον Τζιοβάνι από το Μπάρι της Ιταλίας στη Ρόδο. Ο Τζιοβάνι αποφάσισε το 2009 να εργαστεί στην Ελλάδα και οι συγκυρίες τον έφεραν σε ένα γνωστό εστιατόριο της Ρόδου όπου και γνώρισε τη σημερινή σύζυγό του, που μαζί με την κόρη τους είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Και μπορεί στο Instagram να μην υπάρχει επίσημο προφίλ του παίκτη αλλά εμείς εντοπίσαμε το μυστικό του προφίλ, που δεν είναι και τόσο κρυφό!



Ο Τζιοβάνι βρήκε στη Λαχανιά (χωριό της νότιας Ρόδου) ένα παλιό σπίτι του 1926 και το μετέτρεψε σε ένα μπιστρό.Εκεί ο ίδιος και η σύζυγός του Βίκυ Βασιλείου, λειτουργούν το Sole Giaguaro (όνομα εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Ίταλο Καλβίνο).

Το εστιατόριο έχει λογαριασμό στο Instagram και φωτογραφίες του παίκτη ο οποίος αναγκάστηκε πέρσι εν μέσω πανδημίας να πάρει την απόφαση να μην λειτουργήσει το εστιατόριό του.

Δες παρακάτω τι εννοούμε.