Μετά την Kunis τώρα και ο Justin Timberlake στον χορό των Πεζοναυτών

Μετά την Kunis τώρα και ο Justin Timberlake στον χορό των Πεζοναυτών

Ήταν μην γίνει η αρχή και τώρα μια γυναίκα πεζοναύτης προσκαλεί τον Justin Timberlake στον χορό του Σώματος των Πεζοναυτών.

Αυτό πλέον δεν θα είναι χορός αξιωματικών, το πάρτι του Vanity Fair θα είναι.

Πριν λίγες μέρες, ο Συνταγματάρχης Scott Moore του Αμερικάνικου Σώματος των Πεζοναυτών, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει την Mila Kunis στον χορό του Σώματός του που θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου στο Greenville της North Carolina, ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο στο YouTube και προσκαλώντας την με έναν όχι και τόσο ταπεινό τρόπο.

Η Mila Kunis, με λίγη βοήθεια από τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της στη ταινία «Friends With Benefits» Justin Timberlake, δέχτηκε τελικά τη πρόταση του Moore ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε.

Η αξιωματικός Kelsey De Santis, η μόνη γυναίκα στο Martial Arts Center of Excellence στη Βάση Πεζοναυτών του Quantico, μόλις είδε πως ο δρόμος άνοιξε, ανέβασε με τη σειρά της κι αυτή το δικό της βίντεο στο YouTube, ζητώντας από τον Justin Timberlake να τη συνοδεύσει σε έναν άλλο χορό, στις 12 Νοεμβρίου στη Washington. Είναι τόσο αποφασισμένη, μάλιστα, που δημιούργησε κι ένα group στο Facebook ώστε να συγκεντρώσει κόσμο που θα την βοηθήσει να προωθήσει το μήνυμά της στον Timberlake.

Ο Justin δεν έχει απαντήσει ακόμα, αλλά μιας και ήταν αυτός που έπεισε τη Kunis να δεχτεί τη πρόταση του Moore «για την πατρίδα της», αντικειμενικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί κι αυτός τη πρόταση της De Santis.

Μια απορία έχω μόνο. Αυτοί οι Πεζοναύτες υπηρετούν καθόλου ή κατά βάση τραβάνε βιντεάκια και πάνε σε χορούς;