Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η sexy photo της που έκανε και τη Βίκυ Καγιά να σχολιάσει

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η sexy photo της που έκανε και τη Βίκυ Καγιά να σχολιάσει

Ο τίτλος του GNTM της άξιζε.

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model 2. Για την ακρίβεια ήταν η πιο γρήγορη οντισιόν του GNTM, με τους τέσσερις τότε κριτές να την περνούν στο bootcamp ομόφωνα με τέσσερα «ναι». Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα της ζήτησε να την κλείσει για το show του, με την 17χρονη τότε κοπέλα να συμφωνεί.

Η Άννα Μαρία μας απέδειξε από την αρχή πως αυτό που θέλει μπορεί να το κατακτήσει, και η πορεία της μέσα στο παιχνίδι δεν μας άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Η παίκτρια έφτασε μέχρι την τριάδα του τελικού, με τις Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο, κι έπειτα από μια ισοψηφία και ένα πεσμένο σύστημα αναδείχθηκε μαζί με την Κάτια νικήτρια του Greece’s Next Top Model 2.



Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι μέχρι και σήμερα έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές, και κάθε της φωτογραφία στο Instagram δεν περνά απαρατήρητη. Τα likes και τα comments είναι πάντα πολλά και υπάρχουν φορές που στα σχόλια βλέπουμε ακόμη και τους κριτές του GNTM.

Αυτό συνέβη και με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες η Άννα Μαρία στο Instagram. Η νικήτρια του GNTM πόζαρε με μαύρο δερμάτινο σακάκι και καλσόν και πραγματικά ήταν super sexy. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη ματιά της Βίκυς Καγιά, η οποία φυσικά και σχολίασε τη φωτογραφία της.



Και δεν είναι και η πρώτη φορά βέβαια, αφού ουκ ολίγες φορές έχουμε δει το όνομά της κάτω από τις φωτογραφίες της. Δες όμως στη gallery για ποια φωτογραφία μιλάμε.