MasterChef: Ο νικητής του Mystery Box

Sabine Camhi
MasterChef: Ο νικητής του Mystery Box

Η χρυσή δεκάδα του διαγωνισμού είναι γεγονός, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ!

Το Σάββατο που πέρασε το MasterChef 5 βίωσε μια έντονα συγκινησιακά και απρόσμενη αποχώρηση ενός πολύ δημοφιλούς παίκτη λίγο πριν την τελική 10άδα.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Αυλωνίτη ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ανούς Χεριμιάν και τη Λία Μακροστεργίου και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία στη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Ιωάννης δεν τα κατάφερε στην 6η φορά που ήταν στους υποψηφίους για αποχώρηση. Μάλιστα, ο Γιώργος Βενιέρης τον βαθμολόγησε με 3/10 και του είπε: «Με εντυπωσίασες με την κακή επίδοση σου».

Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένονται επιστροφές στο σπίτι από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Τα δύο πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Μαρίνας και του Αλέξανδρου. Ο Ιωάννης Αυλωνίτης φαίνεται δεν θα μείνει καιρό μακριά από το σπίτι του MasterChef 5 καθώς σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα επιστρέψει στο ριάλιτι μαγειρικής

H εβδομάδα ξεκινά με το Mystery Box και ακολουθεί το τεστ δημιουργικότητας. Οι 10 υποψήφιοι αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς διεκδικούν ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα για την αυριανή μέρα και το Τεστ Δημιουργικότητας.



Στο σημερινό Mystery Box οι 10 φίναλιστς θα πρέπει να ετοιμάσουν αλμυρό αλλά και γλυκό πιάτο. Οι παίκτες έπρεπε να ανταλλάξουν υλικά για χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, κάθε υλικό που έβγαλαν τους έδωσε 3 λεπτά. Ο μέσος όρος για να φτιάξουν τα δύο πιάτα οι παίκτες είναι 61 λεπτά μαγειρικής.

H Ανούς και ο Παύλος είχαν τα καλύτερα πιάτα, με τον Παύλο να κερδίζει τελικά.