Άγριες Μέλισσες: Η κίνηση ματ της Μυρσίνης αποθεώθηκε από το Twitter κι έκανε έξαλλο τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες: Η κίνηση ματ της Μυρσίνης αποθεώθηκε από το Twitter κι έκανε έξαλλο τον Νικηφόρο

Το σημερινό επεισόδιο είχε τις πιο γλυκές σκηνές.

Μπορεί η Δευτέρα να μην είναι η αγαπημένη μας μέρα, έχει όμως Άγριες Μέλισσες, οπότε αυτό αντισταθμίζει σε μεγάλο βαθμό την «κακή ημέρα». Η εβδομάδα ξεκινάει λίγο πιο ευχάριστα και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες που έχουμε τα πιο απίστευτα επεισόδια. Η εβδομάδα αυτή μάλιστα αναμένεται να μας συγκλονίσει για ακόμη μια φορά και θα έχουμε και αποκαλύψεις.

Το διάστημα αυτό βρισκόμαστε στα επεισόδια που ο Νικηφόρος με την Ασημίνα έχουν χωρίσει ή για την ακρίβεια είναι στις διαδικασίες του χωρισμού, με τον μικρό Σέργιο να ωρύεται και να θέλει απεγνωσμένα να δει τη μαμά του. Η Μυρσίνη προσπάθησε πολλές φορές να «βάλει» μυαλό στον Νικηφόρο σε ό,τι αφορά τον μικρό όμως καμία κίνηση δεν έγινε.

Κάπως έτσι λοιπόν η Μυρσίνη πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Αποφάσισε κρυφά από τον Νικηφόρο και με σύμμαχο την Ανέτ να πάει τον μικρό Σέργιο να δει την Ασημίνα προκειμένου να ηρεμήσει και να είναι και πάλι χαρούμενος.

Η κίνηση αυτή της Μυρσίνης αποθεώθηκε από το Twitter που έκανε τα δικά του σχόλια για την χαρακτήρα της. Παρά το γεγονός πως είχε ορκιστεί να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο Σταμιρέϊκο, η Μυρσίνη έκανε την καρδιά της πέτρα και προκειμένου να δει τον μικρό να χαμογελάει ξανά τον πήγε να δει τη μαμά του.

Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε στη συνέχεια ήταν ό,τι πιο γλυκό, μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να φύγουν. Ο Σέργιος πείσμωσε και η Μυρσίνη αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι μόνη της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Την αντίδρασή του θα τη δούμε αύριο, γιατί σήμερα το Twitter δοξάζει και χειροκροτεί τη Μυρσίνη.