Διάσημος πρωταγωνιστής του Harry Potter πέθανε στα 54 του

Διάσημος πρωταγωνιστής του Harry Potter πέθανε στα 54 του

Θλίψη στο Hollywood.

Μια δυσάρεστη είδηση μάθαμε εχθές αργά το βράδυ η οποία ήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πρωταγωνιστής του Harry Potter έφυγε από τη ζωή στα 54 του έπειτα από μάχη που έδινε με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στην ταινία «O Harry Potter και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ» αλλά και στο James Bond: Quantum of Solace. Στο HP τον συναντήσαμε ως Eldred Worple, ενώ στην ταινία του James Bond έκανε τον Guy Haines.

«Με μεγάλη λύπη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Paul Ritter πέθανε χθες το βράδυ», δήλωσε ο πράκτορας του στη Telegraph. «Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι, μαζί με τη σύζυγό του Polly και τους γιους του Frank και Noah στο πλευρό του. Ήταν 54 ετών και υπέφερε από όγκο στον εγκέφαλο».

Η δήλωση συνέχισε: «Ο Paul ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που έπαιζε μια τεράστια ποικιλία ρόλων στη σκηνή και την οθόνη με εξαιρετική ικανότητα. Ήταν πολύ έξυπνος, ευγενικός και πολύ αστείος. Θα μας λείψει πολύ».



Αν δυσκολεύεσαι να θυμηθείς ποιος ήταν στο Harry Potter, τον είδες λίγο πιο πρόσφατα σε μία άλλη σειρά, η οποία ήταν πραγματικά ανατριχιαστική. Πριν από δύο χρόνια το HBO κυκλοφόρησε σε mini series 6 επεισοδίων την ιστορία του Chernobyl.

Εάν την έχεις δει, τότε θα ξέρεις και ποιος είναι ο Anatoly Dyatlov.