Το διάσημο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Sabine Camhi
Το διάσημο μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Η φωτογραφία της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα τρυφερά λόγια για το νεογέννητο αγοράκι της.

Μετά την Gigi Hadid, την Emily Ratajkowski και την Elsa Hosk, ένα ακόμα αγγελάκι της Victoria's Secret μπήκε στη λίστα με τις νέες μητέρες. Η Grace Elizabeth, 24, αποκάλυψε την Τρίτη ότι ήταν έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι με το όνομα Noah, το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο Nicolas Krause, με το οποίο παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2020.

Η ανακοίνωση έγινε με αφορμή τη νέα εκστρατεία για την Ημέρα της Μητέρας από τη Victoria's Secret, στην οποία επιδείκνυε την κοιλίτσα της, μία ημέρα πριν από την άφιξη του γιου της.

«Γράφω αυτό εδώ με μάτια βουρκωμένα και ένα πλατύ χαμόγελο. Σήμερα ανακοινώνουμε τον μικρό μας άνθρωπο στον κόσμο ... ο κόσμος συναντά τον Noah. Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο ακόμα: Το καλά κρυμμένο μυστικό μου. Ο σύζυγός μου και εγώ πραγματικά θέλαμε να ζήσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές και να δώσουμε στο αγέννητο μωρό μας την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν για να μεγαλώσει χωρίς εξωτερικά μάτια ή προσδοκίες. Μόνο εμείς. Και ήταν απολύτως όμορφο», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Συνέχισε λέγοντας πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την εκστρατεία έκλαψε και «εκεί ήταν που κατάλαβα ότι ήταν στο δρόμο. Μετά από 9 μήνες που τον κουβαλούσα στην κοιλιά μου, τελικά θα τον κρατούσα στην αγκαλιά μου, θα κοίταζα στα μάτια του και θα κρατούσα τα μικρά του χέρια».

«Η ζωή μου επρόκειτο να αλλάξει για πάντα» συνέχισε. «Επρόκειτο να γίνω μαμά και θα υπήρχαν κάρτες για τη γιορτή της μητέρας, σχέδια στο ψυγείο, σημάδια κραγιόν στους τοίχους, τσιρότα με δεινόσαυρους και τόσους πολλούς ακόμα θησαυρούς ... Σίγουρα μόλις έφτασα στο σετ άρχισα να έχω συσπάσεις, και μέχρι τις 5 μ.μ. την επόμενη μέρα ο Nico και εγώ μπήκαμε στο νοσοκομείο όπου το όμορφο αγόρι μας γεννήθηκε 18 ώρες αργότερα».

Περιγράφοντας τη στιγμή που κράτησε το αγοράκι στην αγκαλιά της, η Elizabeth είπε:

«Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς είναι αυτή η στιγμή όταν βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου. Τα δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να μεταβεί από τα χέρια των γιατρών στα χέρια μου έμοιαζαν σαν με χρόνια. Είναι σαν ολόκληρο το δωμάτιο να σιωπά και όλα να γίνονται θολά εκτός από το πρόσωπο του γιου μου και την αναπνοή μου. Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου μεγάλωσε 6 λίβρες και 11 ουγκιές. Πίεσα το μάγουλό μου στο κεφάλι του και του είπα πόσο περήφανη ήμουν γι 'αυτόν, το ταξίδι τελείωσε και τώρα που η μαμά τον είχε στην αγκαλιά της, δεν είχε τίποτα να ανησυχεί. Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάντα δίπλα του, να τον κρατώ όταν νιώθει αδύναμος, να τον καθοδηγώ καθώς μεγαλώνει, να τον γεμίζω με αγάπη και τρυφερότητα, να του μαθαίνω να είναι ευγενικός, δυνατός και θαρραλέος, και πάνω απ 'όλα ότι δεν θα έρθει ποτέ μια μέρα που να αμφιβάλλει πόσο τον αγαπώ γιατί θα βλέπει, θα ακούει και θα αισθάνεται την άνευ όρων και αιώνια αγάπη μου κάθε μέρα».

«Είμαστε τόσο περήφανοι και νιώθουμε τιμή που είμαστε οι γονείς του» πρόσθεσε.

DPG Network