MasterChef: Μαργαρίτα και Λία «μέθυσαν» σήμερα και το Twitter έκανε... party (pics)

MasterChef: Μαργαρίτα και Λία «μέθυσαν» σήμερα και το Twitter έκανε... party (pics)

Δεν έμεινε τίποτα ασχολίαστο.

Λοιπόν, ήδη είχες ακούσει πως η Μαργαρίτα ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του MasterChef 5, εχθές το διαπίστωσες κιόλας. Η Μαργαρίτα κέρδισε το χθεσινό silver award αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Από τη χθεσινή μαγειρική δοκιμασία ωστόσο ένας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκο. Σήμερα η ημέρα επιφυλάσσει δημιουργικά πιάτα αλλά και γευσιγνωσία αφού οι αρχηγοί θα δοκιμάσουν τα ποτά για να ετοιμάσουν πιάτα στα μέτρα του γαστρονομικού αυτού κρασιού.

Οι παίκτες σήμερα θα γεμίσουν με νέες σημειώσεις τα τεφτέρια τους και όχι μόνο! Οι εννέα διαγωνιζόμενοι, οι επόμενοι Master Chefs, πρέπει να ετοιμάσουν πιάτα που να ταιριάζουν γευστικά με τα είδη των ποτών, ωστόσο μόνο δύο παίκτριες θα είναι οι τυχερές.

Οι ομάδες έχουν νέες αρχηγούς και φυσικά η σημερινή ομαδική είναι γυναικεία υπόθεση. Η Μαργαρίτα για τους μπλε και η Λία για τους κόκκινους έκαναν ένα ταχύρρυθμο μάθημα γευσιγνωσίας με τον Brand Ambassador Τεντ Λέλεκα παρά όμως τις υπέροχες γνώσεις που τους μεταλαμπάδευσε εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα των φανατικών θαυμαστών ήταν άλλο και αναφερόμαστε στο... τσούγκρισμα των ποτηριών τους.



Τα κορίτσια δοκίμασαν όλες τις σαμπάνιες και οι χρήστες του Twitter φρόντισαν να κρατήσουν τα… highlights της στιγμής τους. Φυσικά όταν ακούς αλκοόλ σκέφτεσαι αμέσως τις επιπτώσεις που θα έχει. Άραγε τα κορίτσια θα μεθύσουν ή θα δημιουργήσουν υπέροχα πιάτα; Οι χρήστες του Twitter είναι σίγουροι πως τα κορίτσια με τις σαμπάνιες μέθυσαν και τα σχόλιά τους είναι ξεκαρδιστικά. Πριν δεις τα σχόλια εν τω μεταξύ να σου πούμε πως Μαρίνα και Λία δε σταμάτησαν να γελούν κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας. Τα συμπεράσματα δικά σου!

Δες τα σχόλιά τους στη gallery.