Survivor: Το Twitter μίλησε! Αυτός είναι ο παίκτης που θέλουν να αποχωρήσει (photos)

Survivor: Το Twitter μίλησε! Αυτός είναι ο παίκτης που θέλουν να αποχωρήσει (photos)

Συμφωνείς και εσύ με το... φαβορί του Survivor;

Έχεις καταλάβει πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα του Survivor; Οι ομάδες έχουν αλλάξει δύο φορές, οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες του παιχνιδιού έχουν όμως δείξει και τις συμπάθειες αλλά και τις αντιπάθειές τους. Μερικοί από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι σίγουρα ο Τριαντάφυλλος με τα… τερτίπια του αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος με τις αγωνιστικές του ικανότητες δεν είναι όμως οι μοναδικοί που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε εχθές να μιλά για τον James και όπως είπε σήμερα στους συμπαίκτες του, είναι ένα πρόσωπο που δημιουργεί προβλήματα στο παιχνίδι, οι τηλεθεατές έχουν όμως την ίδια άποψη; James και Ηλίας έχουν έρθει πιο κοντά κι ακόμη κι αν είναι σε διαφορετικές ομάδες δείχνουν να μοιράζονται κοινές απόψεις κάτι που έχει προβληματίσει τον Αλέξη. «Θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δε θα μπορεί κανένας να διώξει» είπε ο Αλέξης συνεχίζοντας για τον James.

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



Σίγουρα η ψυχολογία των παικτών έχει φτάσει υπό του μηδέν, πόσο μάλλον όταν διαρκώς υπάρχουν διαμάχες. Πάντως, αν είχαν ιδέα τι γράφει το φανατικό κοινό του παιχνιδιού στα social media θα ένιωθαν σίγουρα πολύ καλύτερα, ή και χειρότερα.

Στην προκειμένη περίπτωση ο James, ο οποίος δήλωσε σήμερα πως έχει πέσει ψυχολογικά, αν ήξερε πως ο κόσμος τον στηρίζει φανατικά δεν θα ένιωθε άσχημα. Όσο για τον πιο… «μισητό» παίκτη; Από εχθές κιόλας οι χρήστες του Twitter εξέφρασαν ανοιχτά τις απόψεις τους. Όχι, δεν είναι ο Αλέξης Παππάς εκείνος που δέχεται πυρά από τον κόσμο του Twitter.

Δες περισσότερα στη gallery.