Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και τι αποκάλυψε για το φύλο των μωρών

Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και τι αποκάλυψε για το φύλο των μωρών

Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε τα πάντα για την εγκυμοσύνης της.

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη στον Alpha, μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα για πρώτη φορά για τον αγώνα που έκανε να μείνει έγκυος.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε το δύσκολο ταξίδι που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος και εξομολογήθηκε:

«Πέρασαν δύο χρόνια που προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, οι εξετάσεις μας ήταν καλές, αλλά αυτό άρχισε να με καταβάλλει. Ο Σάκης επειδή είναι υποστηρικτικός και έλεγε θα τα καταφέρουμε την επόμενη φορά. Με τον γιατρό γονιμότητας, μάθαμε πως δεν έχω κάθε μήνα ωάριο κάτι που μειώνει τις πιθανότητες, κάναμε εξωσωματική, και νομίζω ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Ήθελα να είναι δύο τα μωρά, βάλαμε δύο έμβρυα και το ευχόμουν οπότε δεν ανησύχησα όταν άκουσα πως είναι δίδυμα.

Όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη να συγκινείται. Εγώ το είπα αμέσως στην οικογένειά μου. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά, θέλαμε να το κάνουμε, δεν υπάρχουν κανόνες, το καλύτερο είναι αυτό που ο καθένας αισθάνεται».

Για τη σχέση της η Χριστίνα εξομολογήθηκε:
«Σε κάθε δυσκολία στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και πάμε μπροστά, είμαστε έξι χρόνια μαζί και είμαστε μια γροθιά».Για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Χριστίνα παραδέχτηκε:

«Τρώω όλη μέρα, τα χαίρομαι τα κιλά μου, προσπαθώ να βρίσκω υγιεινές επιλογές αλλά μετά θέλω να φάω και την πρωτεΐνη και τελικά φτάνω να τρώω όλη μέρα».

Για την απόφαση να ακολουθήσει τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, η Χριστίνα παραδέχτηκε:
«Αυτό που ένιωθα ήταν δυνατό. Είχα πάρει μια προαγωγή και σκεφτόμουν αν κάνω το σωστό, δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ».

Όσο για τα ταξίδια, η Χριστίνα αποκάλυψε:

«Έχω την αυταπάτη πως θα τα παίρνω μαζί και θα πηγαίνουμε παντού. Το ταξίδι που μου έχει μείνει χαραγμένο είναι το ταξίδι στη Σκοτία».

Η Χριστίνα αποκάλυψε και το άγχος που έχει για την περίοδο που θα γίνει μαμά:

«Έχω άγχος επειδή είναι δύο, φοβάμαι αν θα τα προλαβαίνω όλα, διαβάζω βιβλία και προσπαθώ να τα προγραμματίσω όλα. Όλα τα βιβλία λένε να δίνεις αγάπη και προσοχή».

Τι αποκάλυψε όμως για το φύλο των μωρών η Χριστίνα:

DPG Network