Η Serena Williams ποζάρει με την 3χρονη κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Η Serena Williams ποζάρει με την 3χρονη κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Η διάσημη τενίστρια με την μικρή Olympia είναι αχώριστες και το απολαμβάνουν.

«Like mother, like daughter». Η παροιμία αυτή ταιριάζει απόλυτα στην πρωταθλήτρια του τένις Serena Williams και στην 3χρονη κόρη της οι οποίες όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό.

Η διάσημη αθλήτρια έχει δηλώσει πολλές φορές τη λατρεία που τρέφει στην μονάκριβη κόρη της Olympia Ohanian, την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό φορώντας τα ίδια σύνολα, και οι fans της Williams δε σταματούν να ανεβάζουν τα πιο γλυκά σχόλια.

Η Serena Williams ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram 2 φωτογραφίες στις οποίες μαμά και κόρη φορούν το ίδιο ροζ μαγιό και ποζάρουν με χαμόγελα στην κάμερα.

Η διάσημη αθλήτρια έγραψε στο post «Τhe Shady One and the Wild Child, together we’re unstoppable», θέλοντας να τονίσει πως η μικρή της κόρη είναι ένα «άγριο παιδάκι» και πως μαζί κάνουν τον τέλειο ακαταμάχητο συνδυασμό. «Δε μας σταματά κανείς», έγραψε η Williams και μπορούμε να καταλάβουμε πως οι δυο τους αποτελούν την τέλεια ομάδα!



Η Serena Williams πριν από λίγο καιρό φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της Olympia, για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Stuart Weitzman, με την οποία η διάσημη αθλήτρια έχει υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μαμά και κόρη πόζαραν και εκεί με τα ίδια ρούχα, προωθόντας τη νέα καμπάνια του οίκου.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Serena Williams στο Instagram της που φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ίδιες είναι μαμά και κόρη...