Κάτια Ζυγούλη: Όσα κάνει με τα τέσσερα παιδιά της στη διάρκεια της καραντίνας (video)

Κάτια Ζυγούλη: Όσα κάνει με τα τέσσερα παιδιά της στη διάρκεια της καραντίνας (video)

Η Κάτια ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά.

Η Κάτια Ζυγούλη ήταν προσκεκλημένη της Φαίης Σκορδά στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 και υπήρξε αποκαλυπτική για τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της, τον έναν αυτό χρόνο τoυ lockdown.

Το πάλαι ποτέ μοντέλο και παρουσιάστρια, μίλησε ανοιχτά για το άγχος που βιώνει η ίδια ως μαμά τεσσάρων παιδιών αλλά και την πάλη που έχει με το νέο μοτίβο της τηλε-εκπαίδευσης που κάνουν και τα τέσσερα παιδιά της στο ίδιο σπίτι.

Η Κάτια που έχει αποκτήσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά τέσσερα παιδιά, την Αναστασία Ρουβά, τον Αλέξανδρο Ρουβά, την Αριάδνη Ρουβά και τον Απόλλωνα Ρουβά εξήγησε κάτι που όλες οι μαμάδες έχουν βιώσει στην καραντίνα, μια αρκετά μεγάλη κούραση και έναν διχασμό για το αν πρέπει και τα μικρότερα παιδιά της να είναι τόσες ώρες μπροστά από μια οθόνη.



Η Ζυγούλη αποκάλυψε πως την παρούσα φάση της καραντίνας και της τηλε- εκπαίδευσης διαχειρίζεται καλύτερα η μεγαλύτερη κόρη της Αναστασία.

O μικρότερος γιος της Ζυγούλη, Απόλλωνας και η Αριάδνη είναι τα δύο παιδιά τα οποία βιώνουν την κατάσταση αυτή πιο δύσκολα και η Κάτια αποκάλυψε τι ακριβώς συμβαίνει στο σπίτι της: